زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پاستا ۴۰۰ گرم |
اسفناج ۱ دسته |
سینه مرغ ۲ عدد |
ریحان ۱ پیمانه |
سیر ۱ قاشق چای خوری |
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با کمی نمک و روغن داخل آن بریزید. وقتی پاستا نرم شد، آن را آبکشی کرده ، کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در این میان تکههای مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس آنها را در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید. در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا اسفناج ریز خرد شده را داخل آن کمی تفت دهید. بعدازآنکه تکههای مرغ کاملا پخت، آنها را به اسفناج اضافه کرده ، هم بزنید، سپس زیر حرارت را خاموش کنید. |
مرحله 3 | در کاسهای، ریحان خرد شده را با سیر رنده شده، روغنزیتون و کمی نمک و فلفل خوب مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود، سپس آن را کنار بگذارید. |
مرحله 4 | پاستای پخته را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید. مخلوط مرغ و اسفناج را هم روی آن بریزید. در انتها سسی راکه آماده کردهاید روی مواد بریزید و بهآرامی هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. حال این غذا را می توانیدهم گرم و هم سرد سرو کنید. |