زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پاستا ۵۰۰ گرم |
سویا ۱/۴ پیمانه |
آب مرغ ۱/۴ پیمانه |
ارده ۲ قاشق سوپ خوری |
عسل ۲ قاشق سوپ خوری |
لیمو ترش ۲ قاشق سوپ خوری |
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
روغن کنجد ۲ قاشق سوپ خوری |
سینه مرغ ۵۰۰ گرم |
سیر ۶ حبه |
فلفل قرمزبه مقدار لازم |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
هویج ۱ پیمانه |
پیازچه ۶ عدد |
گشنیز ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | پاستا را به روش معمول در آب جوش به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید و سپس آبكش كنید. كاسهای آماده كنید و پاستا، سویا سس، آب مرغ، ارده، عسل، لیموترش و زنجبیل خرد شده را در آن بریزید و به این ترتیب سس مرغ آماده میشود. |
مرحله 2 | تابهای آماده كنید و در آن روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید تا داغ شود سپس تكههای مرغ را در آن تفت دهید. بعد از این كه تكههای مرغ پخت، سس را داخل تابه بریزید و بگذارید روی حرارت. بعد از چند دقیقه هویج، پیازچه، گشنیز و فلفل دلمهای را به مواد اضافه كنید و حرارت دهید. |
مرحله 3 | پاستای پخته شده را هم بعد از چند دقیقه اضافه كنید و روی حرارت بگذارید، آن را به مدت 10 دقیقه حرارت داده و سپس سرو كنید. |