زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۴ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
سیر ۸ حبه |
آب مرغ ۶ فنجان |
پاستا ۴۵۰ گرم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱۱۵ گرم |
خامه ۱.۵ فنجان |
جعفریبه مقدار لازم |
مرحله 1 | داخل یک قابلمه بزرگ، کره را با روغن زیتون روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود. سپس سیر را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا عطر سیر پخش شود. آب مرغ را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. |
مرحله 2 | ماکارونی ها را از وسط به دو نیم کنید و به آب مرغ داخل قابلمه اضافه کنید و بگذارید داخل آب مرغ بپزد. |
مرحله 3 | وقتی پاستا پخته شد، آن را آبکش نکنید، اما 1/4 فنجان از آب مرغ داخل قابلمه را بردارید و کنار بگذارید. حرارت را کم کنید و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا اینکه پنیر تقریبا آب شود. |
مرحله 4 | قابلمه را از روی حرارت بردارید و با خامه و جعفری مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. اگر سس خیلی غلیظ شد مقداری از 1/4 فنجان آب مرغ را در صورت تمایل اضافه کنید. |