زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۱/۲ فنجان |
کره ۳ قاشق سوپ خوری |
اسپاگتی ۴۵۰ گرم |
فلفل سیاهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | یک قابلمه بزرگ آب و نمک را جوش بیاورید. |
مرحله 2 | اسپاگنتی را بریزید و 12 دقیقه بپزید تا نرم و مناسب خوردن شود. |
مرحله 3 | پاستا را آبکش کنید و 1 فنجان از آب آن را کنار بگذارید. |
مرحله 4 | پاستا را دوباره در قابلمه بریزید. پنیر رنده شده، کره، فلفل سیاه و 1/4 فنجان از آب پاستا را که کنار گذاشته اید در قابلمه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. اگر لازم بود باز هم آب پاستا اضافه کنید تا پنیر و کره رقیق تر بشوند و روی کل پاستا را بپوشانند. |