سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا پاستای خانگی

پاستای خانگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آردبه مقدار لازم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ فنجان
پاستای خانگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاستای خانگی
روش ساخت
مرحله 1آرد و نمک را در یک کاسه باهم ترکیب می کنیم . وسط آرد را گود می کنیم و تخم مرغ ها را داخل آن می ریزیم .
مرحله 2با استفاده از یک چنگال تخم مرغها را به هم بزنید و همزمان ازاطراف آن کم کم آرد بردارید و با تخم مرغها مخلوط کنید
مرحله 3توجه داشته باشید که می توانید این کار را روی میز کار انجام دهید اما برای جلوگیری از ریختن آرد به اطراف این بهترین روش می باشد
مرحله 4هنگامی که آرد و تخم مرغ با هم ترکیب شدن آن را از ظرف خارج می کنیم و با کف دست خوب ورز می دهیم اگر هنوز قسمتهای از خمیر خشک هست یعنی آرد کاملا با تخم مرغ مخلوط نشده می توانید از کمی آب استفاده کنید تا خمیر نرم و لطیف شود
مرحله 5خمیر را خوب ورز بدهید با دست .
مرحله 6سپس آن را داخل نایلون پیچیده و بگذارید 15 دقیقه بماند .
مرحله 7خمیر را با وردنه پهن کنید
مرحله 8با استفاده از دستگاه نورد خمیر آن را نازک کنید .
مرحله 9البته این کار را می توانید با وردنه هم انجام دهید
مرحله 10وقتی خمیر بخوبی نازک شد روی آن را آرد بپاشید .سپس هر دوطرف لبه های خمیر را به یک اندازه به طرف داخل تا کنید تا دو طرف خمیر به هم برسندو بگذارید 7-8 دقیقه بماند و روی آن را با پارچه بپوشانید
مرحله 11بنا به سلیقه خودتان و نیاز تان پاستا را به اندازه نوارهای باریک ، متوسط و پهن ببرید
مرحله 12نوار ها را پس از بریدن ، دانه دانه تکان دهید تا از حالت پیچیده باز شوند و بنا به رطوبت آشپزخانه اجازه دهید پاستاها به مدت 20 تا 40 دقیقه بماند تا خشک شود
مرحله 13بعد از این مدت پاستا آماده است برای پخت و یا می توانید بعد از اینکه خوب خشک شد داخل یخچال تا 24 ساعت نگهداری کنید .
مرحله 14لازم به ذکر است از این مواد حدود 900 گرم پاستا درست می شود
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین