سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا پاستای خامه ای با کرفس

پاستای خامه ای با کرفس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
پاستا ۴۵۰ گرم
سس مایونز ۱ پیمانه
آب لیمو ۱/۳ پیمانه
کرفس ۱ ساقه
پیاز قرمز ۱ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پاستای خامه ای با کرفس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاستای خامه ای با کرفس
روش ساخت
مرحله 1پاستا را در قابلمه بزرگی از آب جوش بجوشانید، به آن نمک اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید. سپس آن را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید و کنار بگذارید
مرحله 2در یک کاسه بزرگ، مایونز و آبلیمو را با هم مخلوط کنید.
مرحله 3ساقه های تازه کرفس‌ را خرد کنید, اگر برخی از ساقه ها پوست ضخیمی دارند می توانید پوستش را بگیرید بعد خرد کنید.
مرحله 4برگ های تازه کرفس را هم به صورت پره پره درآورده و با سالاد مخلوط کنید. از برگ هایی که تازه نیستند صرف نظر کنید
مرحله 5برگ و ساقه کرفس را به همراه پیاز و پاستای خنک شده با سس مخلوط کرده، نمک و فلفل اضافه کنید.
مرحله 6مواد را هم زده تا خوب مخلوط شوند. می‌توانید سالاد را با چند برگ بزرگ‌تر کرفس تزیین کنید و همراه غذا سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین