زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پاستا ۴۵۰ گرم |
سس مایونز ۱ پیمانه |
آب لیمو ۱/۳ پیمانه |
کرفس ۱ ساقه |
پیاز قرمز ۱ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پاستا را در قابلمه بزرگی از آب جوش بجوشانید، به آن نمک اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید. سپس آن را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید و کنار بگذارید |
مرحله 2 | در یک کاسه بزرگ، مایونز و آبلیمو را با هم مخلوط کنید. |
مرحله 3 | ساقه های تازه کرفس را خرد کنید, اگر برخی از ساقه ها پوست ضخیمی دارند می توانید پوستش را بگیرید بعد خرد کنید. |
مرحله 4 | برگ های تازه کرفس را هم به صورت پره پره درآورده و با سالاد مخلوط کنید. از برگ هایی که تازه نیستند صرف نظر کنید |
مرحله 5 | برگ و ساقه کرفس را به همراه پیاز و پاستای خنک شده با سس مخلوط کرده، نمک و فلفل اضافه کنید. |
مرحله 6 | مواد را هم زده تا خوب مخلوط شوند. میتوانید سالاد را با چند برگ بزرگتر کرفس تزیین کنید و همراه غذا سرو کنید |