زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک ۱ قاشق چای خوری |
پوست لیمو ۱ عدد |
آب لیمو ۱ قاشق غذا خوری |
پنیر ماسکارپونه ۱/۲ پیمانه |
سوسیس ۴۵۰ گرم |
گوجه فرنگی گیلاسی ۲ پیمانه |
کدو سبز ۳ عدد |
آب پرتقال ۱/۴ پیمانه |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
هویج ۳ عدد |
پیازچه ۲ ساقه |
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه |
پاستا ۴۵۰ گرم |
مرحله 1 | پاستا را در آب و نمک بریزید تا بجوشد و کمی نرم شود. سپس آبکش کنید و داخل کاسه بزرگی بریزید. |
مرحله 2 | دو قاشق غذاخوری روغن در تابه بریزید و روی حرارت ملایم، پیازچه، هویج و ¼ قاشق چایخوری نمک را بریزید و 4 دقیقه تفت دهید. |
مرحله 3 | آب پرتقال، کدوسبز و ¼ قاشق چایخوری دیگر نمک بریزید و دوباره دو دقیقه دیگر تفت دهید. سپس این مخلوط را به پاستا اضافه کنید. |
مرحله 4 | برای تهیه سس، پنیر ماسکارپونه، آب لیمو، پوست لیمو و نمک را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. سپس آنها را روی پاستا بریزید. |
مرحله 5 | در آخر، گوجه فرنگی ها و سوسیس های سرخ شده را اضافه کنید و هم بزنید. |