سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا پاستای تند

پاستای تند
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
پاستا ۷۰۰ گرم
فیله گوساله ۷۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
سس سویا ۳ قاشق سوپ خوری
خردل ۵ قاشق سوپ خوری
رزماری ۱ قاشق غذا خوری
سس پستو ۱ قاشق غذا خوری
پاستای تند
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاستای تند
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فیله گوساله را به شکل خلالی خرد کرده و قارچ‌ها را نیز شسته و از وسط نصف می‌کنیم.
مرحله 2در یک قابلمه بزرگ از آب جوش، پاستا را ریخته بگذارید بپزد، سپس آب‌کش کنید
مرحله 3 تابه چدنی را کاملا داغ می‌کنیم و فیله گوساله را با مقدار کمی روغن به سبک استیک سرخ می‌کنیم سپس سویا و رزماری را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم،
مرحله 4قارچ را داخل مواد می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا آب قارچ کشیده شود، در آخر خردل و پستو را اضافه کرده و مواد را با پاستای پخته شده مخلوط و سرو می‌کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین