زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
پاستا ۷۰۰ گرم |
فیله گوساله ۷۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
سس سویا ۳ قاشق سوپ خوری |
خردل ۵ قاشق سوپ خوری |
رزماری ۱ قاشق غذا خوری |
سس پستو ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا فیله گوساله را به شکل خلالی خرد کرده و قارچها را نیز شسته و از وسط نصف میکنیم. |
مرحله 2 | در یک قابلمه بزرگ از آب جوش، پاستا را ریخته بگذارید بپزد، سپس آبکش کنید |
مرحله 3 | تابه چدنی را کاملا داغ میکنیم و فیله گوساله را با مقدار کمی روغن به سبک استیک سرخ میکنیم سپس سویا و رزماری را اضافه کرده و مخلوط میکنیم، |
مرحله 4 | قارچ را داخل مواد میریزیم و تفت میدهیم تا آب قارچ کشیده شود، در آخر خردل و پستو را اضافه کرده و مواد را با پاستای پخته شده مخلوط و سرو میکنیم. |