سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا پاستای آلا نرما

پاستای آلا نرما
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
پاستای تورتلینی ۴۵۰ گرم
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
گوجه فرنگی ۸۰۰ گرم
ریحان ۱/۴ پیمانه
بادمجان ۳ عدد
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
فلفل قرمزبه مقدار لازم
پنیر فیلا فیلا ۶۰ گرم
ریحانبه مقدار لازم
پاستای آلا نرما
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاستای آلا نرما
روش ساخت
مرحله 1در یک تابۀ مناسب، 3 قاشق غذاخوری روغن می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا گرم شود.
مرحله 2سپس پیازها را داخل آن کمی تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس سیر و فلفل قرمز را اضافه می‌کنیم و باز هم کمی تفت می‌دهیم. سپس گوجه‌فرنگی خرد‌شده، ریحان، نمک و فلفل را به سس اضافه می‌کنیم و 15 دقیقه سس را روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد و جا بیفتد.
مرحله 3پاستا را در آب در حال جوشیدن می‌ریزیم و قدری نمک اضافه می‌کنیم تا کاملاً نرم شده و بپزند. در این حین، بادمجان‌های خرد شده را داخل ¼ پیمانه روغن سرخ می‌کنیم تا طلائی رنگ و نرم شوند. پس از اینکه بادمجان‌ها سرخ شدند، آنها را روی پارچه روغن گیرمی‌گذاریم تا روغن‌های اضافۀ آن گرفته شود. سپس بادمجان‌ها را به سس اضافه می‌کنیم.
مرحله 4وقتی که پاستا کاملاً نرم شد و پخت، آن را آبکش می‌کنیم. پاستا را در یک تابه می‌ریزیم و نیمی از سس آماده شده را روی آن می‌ریزیم. سپس آن را روی حرارت می‌گذاریم و آنها را کاملاً مخلوط می‌کنیم.
مرحله 5پس از اینکه مخلوط داغ شد، آن را در 4 بشقاب می‌کشیم و باقیماندۀ سس را روی آنها می‌ریزیم. کمی پنیر روی هر بشقاب رنده می‌کنیم و روی آنها را با برگ ریحان تزئین کرده و سرو می‌کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین