زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پاستای تورتلینی ۴۵۰ گرم |
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۳ حبه |
گوجه فرنگی ۸۰۰ گرم |
ریحان ۱/۴ پیمانه |
بادمجان ۳ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
فلفل قرمزبه مقدار لازم |
پنیر فیلا فیلا ۶۰ گرم |
ریحانبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در یک تابۀ مناسب، 3 قاشق غذاخوری روغن میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا گرم شود. |
مرحله 2 | سپس پیازها را داخل آن کمی تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس سیر و فلفل قرمز را اضافه میکنیم و باز هم کمی تفت میدهیم. سپس گوجهفرنگی خردشده، ریحان، نمک و فلفل را به سس اضافه میکنیم و 15 دقیقه سس را روی حرارت میگذاریم تا بپزد و جا بیفتد. |
مرحله 3 | پاستا را در آب در حال جوشیدن میریزیم و قدری نمک اضافه میکنیم تا کاملاً نرم شده و بپزند. در این حین، بادمجانهای خرد شده را داخل ¼ پیمانه روغن سرخ میکنیم تا طلائی رنگ و نرم شوند. پس از اینکه بادمجانها سرخ شدند، آنها را روی پارچه روغن گیرمیگذاریم تا روغنهای اضافۀ آن گرفته شود. سپس بادمجانها را به سس اضافه میکنیم. |
مرحله 4 | وقتی که پاستا کاملاً نرم شد و پخت، آن را آبکش میکنیم. پاستا را در یک تابه میریزیم و نیمی از سس آماده شده را روی آن میریزیم. سپس آن را روی حرارت میگذاریم و آنها را کاملاً مخلوط میکنیم. |
مرحله 5 | پس از اینکه مخلوط داغ شد، آن را در 4 بشقاب میکشیم و باقیماندۀ سس را روی آنها میریزیم. کمی پنیر روی هر بشقاب رنده میکنیم و روی آنها را با برگ ریحان تزئین کرده و سرو میکنیم. |