زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پاستا پنه ۴۵۰ گرم |
گوجه فرنگی ۸۰۰ گرم |
سیر ۳ حبه |
روغن زیتون ۱/۳ پیمانه |
ریحان ۱/۴ پیمانه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
فلفل قرمزبه مقدار لازم |
مرحله 1 | روغن را داخل یک تابهٔ مناسب ریخته و روی حرارت میگذاریم. سیر را داخل آن ریخته و به مدت یک یا دو دقیقه تفت میدهیم. سپس گوجه فرنگی، نمک و فلفل و در صورت تمایل، مقداری فلفل قرمز به آن اضافه میکنیم. مواد را به مدت 10 دقیقه روی حرارت مخلوط میکنیم |
مرحله 2 | مقداری از مواد را میچشیم و در صورت تمایل، مقدار فلفل آن را اضافه میکنیم |
مرحله 3 | داخل یک قابلمهٔ مناسب آب و نمک را میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا به جوش آید. سپس پاستا را داخل آن میریزیم تا بجوشد و نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و باز هم داخل قابلمه میریزیم |
مرحله 4 | نیمی از سس گوجه فرنگی را به همراه ریحان و یا جعفری خرد شده روی پاستا میریزیم و آن را روی حرارت، به مدت یک الی دو دقیقه مخلوط میکنیم. سپس داخل بشقابها ریخته و باقیماندۀ سس را روی آن میریزیم |