سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا پاستا پنه با سس آرابیاتا

پاستا پنه با سس آرابیاتا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
پاستا پنه ۴۵۰ گرم
گوجه فرنگی ۸۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
روغن زیتون ۱/۳ پیمانه
ریحان ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
فلفل قرمزبه مقدار لازم
پاستا پنه با سس آرابیاتا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاستا پنه با سس آرابیاتا
روش ساخت
مرحله 1روغن را داخل یک تابهٔ مناسب ریخته و روی حرارت می‌گذاریم. سیر را داخل آن ریخته و به مدت یک یا دو دقیقه تفت می‌دهیم. سپس گوجه فرنگی، نمک و فلفل و در صورت تمایل، مقداری فلفل قرمز به آن اضافه می‌کنیم. مواد را به مدت 10 دقیقه روی حرارت مخلوط می‌کنیم
مرحله 2مقداری از مواد را می‌چشیم و در صورت تمایل، مقدار فلفل آن را اضافه می‌کنیم
مرحله 3داخل یک قابلمهٔ مناسب آب و نمک را می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید. سپس پاستا را داخل آن می‌ریزیم تا بجوشد و نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و باز هم داخل قابلمه می‌ریزیم
مرحله 4نیمی از سس گوجه فرنگی را به همراه ریحان و یا جعفری خرد شده روی پاستا می‌ریزیم و آن را روی حرارت، به مدت یک الی دو دقیقه مخلوط می‌کنیم. سپس داخل بشقاب‌ها ریخته و باقیماندۀ سس را روی آن می‌ریزیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین