زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پاستا پنه ۴۰۰ گرم |
پیاز قرمز ۱ عدد |
هویج ۲ عدد |
پودر کاری ۱ قاشق چای خوری |
گوشت راسته گوساله ۱.۵ پیمانه |
سیر ۵ حبه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
گشنیزبه مقدار لازم |
مرحله 1 | پاستا را به روش معمول در آب در حال جوش، همراه با کمی روغن و نمک بپزید. یک پیمانه از آب آن را کنار بگذارید، سپس آبکش کنید. آبی که پاستا در آن جوشیده شده به خاطر وجود نشاسته برای درست کردن سس گوشت بسیار مناسب است. |
مرحله 2 | در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود. پیاز خلال شده را در روغن بریزید و حدود 2 دقیقه آن را تفت دهید، سپس تکههای گوشت را اضافه کنید. در تابه را بگذارید، حرارت را کم کرده و صبر کنید تا گوشت بپزد. |
مرحله 3 | بعد از اینکه گوشت پخت، پودر کاری را همراه با هویج خلالی خرد شده، سیر رنده شده و آب پاستا به مخلوط اضافه کنید. مواد را بهآرامی با هم مخلوط کنید. مقداری از سس را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. مجددا در تابه را بگذارید. شعله را کم کنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ شده و به خورد تکههای گوشت برود. |
مرحله 4 | پاستا را در ظرف مورد نظرتان بریزید. سس حاصل را هم روی آن بریزید و به آرامی مخلوط کنید، سپس با گشنیز تازه تزئین کرده و سرو کنید. |