زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
اسپاگتی ۲۵۰ گرم |
مرغ ۲ پیمانه |
قارچ ۲ پیمانه |
خامه ۱ پیمانه |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ پیمانه |
آب مرغ ۱ پیمانه |
پیازچه ۱/۲ پیمانه |
پرک بادام ۱/۲ پیمانه |
کره ۲ قاشق غذا خوری |
سرکه انگور قرمز ۲ قاشق غذا خوری |
جعفری ۲ قاشق غذا خوری |
پودر فلفل ۱/۴ قاشق چای خوری |
جوز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | اسپاگتی را بپزید و آن را آبکشی کنید و کناری بگذارید |
مرحله 2 | در یک ظرف و روی حرارت ملایم کره را گرم کنید. قارچ و پیازچه خرد شده را در آن سرخ کنید تا نرم شوند |
مرحله 3 | آرد، پودر فلفل و پودر جوزهندی را به مخلوط قارچ اضافه کنید و آنها را مرتباً هم بزنید |
مرحله 4 | آب مرغ و خامه را به این مخلوط اضافه کنید و آنها را هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. و شعله گاز را کم کنید تا غلیظ شود |
مرحله 5 | مرغها، ½ پیمانه از پنیر پارمزان و سرکه انگور قرمز را اضافه نمایید. این مخلوط را به اسپاگتی بیافزایید و با آن مخلوط کنید |
مرحله 6 | مخلوط را در یک ظرف مناسب فر بریزید و سطح روی آن را با بقیه پنیر پارمزان و بادام خرد شده بپوشانید |
مرحله 7 | غذا را به مدت 15 دقیقه در حرارت 175 درجه سانتیگراد بپزید |
مرحله 8 | آن را با جعفری خرد شده تزیین و سرو نمایید |