زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
فتوچینی ۴۵۰ گرم |
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
پودر سوخاری ۱/۴ پیمانه |
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری |
پیاز ۱ عدد |
شیر ۱ قاشق سوپ خوری |
گوجه فرنگی ۱ پیمانه |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری |
سیر ۲ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
جعفریبه مقدار لازم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)به مقدار لازم |
مرحله 1 | در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس فتوچینی را همراه با مقداری نمک و روغن داخل آن بریزید. صبر کنید تا کاملا نرم شود، سپس آن را داخل سبدی بریزید. |
مرحله 2 | گوشت چرخکرده را همراه با نیمی از پنیر، پودر سوخاری، تخممرغ، شیر، دارچین، پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل داخل ظرفی با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مایه كباب ها آماده شود. مایه را بهصورت دایره هایی بهاندازه نارنگی درآورید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس کباب ها را به مدت 5-4 دقیقه داخل آن تفت دهید |
مرحله 3 | در یک تابه دیگر مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس سیرها را داخل آن تفت دهید. بعدازاینکه طلایی شدند، رب گوجهفرنگی را بریزید و حدود 1 دقیقه تفت دهید، سپس گوجههای رنده شده را اضافه کنید. صبر کنید تا مخلوط جوش بیاید، سپس بقیه پنیر را همراه با مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید. صبر کنید تا مخلوط خوب داغ شود، سپس کباب ها را داخل آن بریزید. درِ تابه را بگذارید و صبر کنید تا کبابها کاملا بپزند. |
مرحله 4 | موقع سرو، فتوچینی را در ظرفهای موردنظرتان بریزید، سپس کبابها را همراه با سس روی آن بریزید. ظرفها را با مقداری جعفری خردشده و پنیر تزئین و سرو کنید. |