زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
پاستا ۷۰۰ گرم |
کنسرو ذرت ۱ قوطی |
خیارشور ۳۰۰ گرم |
ژامبون گوشت ۳۰۰ گرم |
سس مایونزبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
کنسرو نخود فرنگی ۱ قوطی |
هویج پخته ۱ فنجان |
مرحله 1 | در ظرف بزرگ و جادار ، بطوریکه وقتی پاستا ها را داخل آن میریزد دوبرابر حجم پاستا آب داخل ظرف باشد آب بریزید. |
مرحله 2 | پس از بجوش آمدن آب ، روغن و نمک و فلفل را به آب اضافه کنید . |
مرحله 3 | پاستا ها را دانه دانه داخل آب درحال جوش بریزید.( مهمترین نکته در درست کردن این پاستا همین مرحله است وگرنه پاستا ها داخل یکدیگر رفته و موقع پر کردن میشکنند) |
مرحله 4 | طبق زمان دستور پخت روی بسته پاستاها را بپزید.در ظرف را نگذارید.اگر میخواهید پاستاهای نرمتری داشته باشید 5دقیقه زمان پخت را بیشتر کنید. |
مرحله 5 | در این فاصله خیار شور ها را خورد کنید ، ژامبون را مکعبی خورد کنید و کنسرو سبزیجات را به این دو اضافه کنید ودرآخر سس مایونز را به مواد بیافزائید.میزان نمک مواد را با خیارشور تنظیم کنید. |
مرحله 6 | پاستاهای پخته شده را آبکش کرده و درون هر یک را با مواد بوسیله قاشق پرکنید و داخل ظرف سرو بچینید و تا زمان سرو داخل یخچال قرار دهید. |