سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا پاستا تیلاپیلا

پاستا تیلاپیلا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
ماکارونی ۲۲۵ گرم
فیله تیلاپیا ۳۴۰ گرم
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ پیمانه
مغز رازیانه ۲۲۵ گرم
سیر ۱ قاشق غذا خوری
کیپر ۱ قاشق غذا خوری
پودر مخلوط سبزیجات ۱ قاشق چای خوری
کنسرو گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
سس ۲۲۵ گرم
جعفری ۱ قاشق غذا خوری
پاستا تیلاپیلا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاستا تیلاپیلا
روش ساخت
مرحله 1ماکارونی را درون آب و نمک بپزید و پس از نرم شدن، آبکش کنید. حدود ¼ پیمانه از آب آن را نگه دارید. پاستا را کنار بگذارید.
مرحله 2روی فیله ماهی نمک و فلفل بزنید تا مزه‌دار شود. در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. تیلاپیلا را اضافه کنید و 6 دقیقه بپزید تا ماهی کاملا پخته شود و پوست آن ترک بخورد. ماهی را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3یک قاشق غذاخوری دیگر روغن داخل تابه بریزید. پیاز و رازیانه را اضافه کنید. آنها را 5 دقیقه بپزید تا کاملا نرم و سبک شوند. سپس سیر، کیپر و ادویه را اضافه کنید. یک دقیقه تفت دهید.
مرحله 4کنسرو گوجه‌فرنگی را بدون آب و به همراه سس گوجه‌فرنگی و آب پاستا به مواد اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا مواد بجوشند. حدود 8 دقیقه آنها را هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید. پاستا و ماهی را به آن اضافه کنید.
مرحله 5برای سرو، روی ماکارونی، جعفری تازه خرد شده بریزد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین