زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ماکارونی ۲۲۵ گرم |
فیله تیلاپیا ۳۴۰ گرم |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ پیمانه |
مغز رازیانه ۲۲۵ گرم |
سیر ۱ قاشق غذا خوری |
کیپر ۱ قاشق غذا خوری |
پودر مخلوط سبزیجات ۱ قاشق چای خوری |
کنسرو گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم |
سس ۲۲۵ گرم |
جعفری ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ماکارونی را درون آب و نمک بپزید و پس از نرم شدن، آبکش کنید. حدود ¼ پیمانه از آب آن را نگه دارید. پاستا را کنار بگذارید. |
مرحله 2 | روی فیله ماهی نمک و فلفل بزنید تا مزهدار شود. در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. تیلاپیلا را اضافه کنید و 6 دقیقه بپزید تا ماهی کاملا پخته شود و پوست آن ترک بخورد. ماهی را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 3 | یک قاشق غذاخوری دیگر روغن داخل تابه بریزید. پیاز و رازیانه را اضافه کنید. آنها را 5 دقیقه بپزید تا کاملا نرم و سبک شوند. سپس سیر، کیپر و ادویه را اضافه کنید. یک دقیقه تفت دهید. |
مرحله 4 | کنسرو گوجهفرنگی را بدون آب و به همراه سس گوجهفرنگی و آب پاستا به مواد اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا مواد بجوشند. حدود 8 دقیقه آنها را هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید. پاستا و ماهی را به آن اضافه کنید. |
مرحله 5 | برای سرو، روی ماکارونی، جعفری تازه خرد شده بریزد. |