زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
پاستا ۳۵۰ گرم |
تن ماهی ۲ قوطی |
شیر (پرچرب) ۱/۱/۲ پیمانه |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۲ قاشق غذا خوری |
آب مرغ ۲/۱/۲ پیمانه |
خرده نان ۱ پیمانه |
نخود فرنگی ۱ پیمانه |
آرد ۳ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | روغن تن ماهیها را بگیرید، سپس آنها را با چنگال کاملا خرد کنید |
مرحله 2 | میتوانید از نخود فرنگی کنسرو شده استفاده کنید یا اینکه نخود فرنگیهای تازه را چند دقیقه در آب بپزید و آبکش کنید |
مرحله 3 | فر را روی 210 درجه سانتیگراد گرم کنید |
مرحله 4 | در یک قابلمه بزرگ از آب جوش، پاستا را ریخته و به مدت 2 دقیقه (کمتر از زمانی که روی بسته آن درج شده) بگذارید بپزد، سپس آبکش کنید |
مرحله 5 | در یک کاسه کوچک خرده نان، پنیر پارمزان و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را مخلوط کنید |
مرحله 6 | 2 قاشق روغن زیتون را در یک تابه روی شعله متوسط گرم کنید و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید تا سبک شده و کمی طلایی شود، نمک و فلفل را به پیازها اضافه کنید که مزهدار شود |
مرحله 7 | آرد را به تابه اضافه کنید و با پیازها کامل مخلوط کنید، شعله را کم کنید و دائم هم بزنید تا آرد نسوزد. |
مرحله 8 | پس از 2 دقیقه آب مرغ یا سوپ مرغ را کم کم به تابه اضافه کرده و با آرد و پیاز هم میزنیم تا گلوله نشود |
مرحله 9 | سپس شیر را به تابه اضافه کنید و هم بزنید |
مرحله 10 | با شعله کم سس را هم بزنید تا جوش بیاید سپس شعله را خیلی کم کنید و گاهی هم بزنید تا زمانی که سس کمی غلیظ شود (حدود 8 دقیقه). |
مرحله 11 | سس آماده شده را در ظرف مناسب فر با پاستا، تن ماهی و نخودفرنگی مخلوط کنید و سطح آن را با مخلوط خرده نان بپوشانید و درون فر قرار دهید تا زمانیکه سس غذا حباب بزند و کراست رویی آن طلایی شود (حدودا 15 تا 20 دقیقه). |
مرحله 12 | پس از این زمان 10 دقیقه اجازه دهید تا غذا استراحت کند سپس سرو کنید |