زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوجه فرنگی ۴۵۰ گرم |
پاستا ۲۵۰ گرم |
تن ماهی ۱۸۰ گرم |
شیر ۲/۱/۲ پیمانه |
پنیر چدار ۱/۲ پیمانه |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ پیمانه |
زیتون سیاه ۸ عدد |
سیر ۲ حبه |
پیاز ۲ عدد |
فلفل دلمه ای ۲ عدد |
کدو سبز ۱ عدد |
آرد ذرت ۴ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
ریحان ۱ قاشق غذا خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | سیر، فلفل دلمهای و پیاز را خرد کنید |
مرحله 2 | کدو را به حلقههایی به قطر 0.5 سانتیمتری برش بزنید |
مرحله 3 | هستههای زیتون سیاه را درآورده و خرد کنید |
مرحله 4 | فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید |
مرحله 5 | روغن را در یک تابه بزرگ، روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز و فلفل دلمهای را به مدت 5 دقیقه تفت دهید |
مرحله 6 | سیر و کدو سبز را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تمام مواد را با هم تفت دهید |
مرحله 7 | گوجه فرنگی، کنسرو ماهی، زیتون، ریحان، نمک و فلفل و نصف پیمانه شیر را اضافه کنید و صبر کنید تا آب گوجه فرنگیها بهجوش بیاید. سپس در ظرف را بگذارید و شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا تمام مواد به مدت 10 دقیقه با هم بپزند |
مرحله 8 | در این فاصله پاستا را بپزید تا سس پنیرتان آماده میشود |
مرحله 9 | ¾ پیمانه شیر را روی حرارت ملایم گرم کنید تا تقریباً به جوش آید. ¼ باقیمانده از شیر را با آرد ذرت مخلوط کنید و آن را در شیر گرم بریزید و هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود. سپس پنیر ها و مقداری نمک را به آن اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید |
مرحله 10 | پس از اینکه پاستا را آبکشی کردید آن را با مخلوط تن و سس گوجه مخلوط کنید |
مرحله 11 | نیمی از آن را در یک ظرف پیرکس که آن را چرب کردهاید بریزید سپس نیمی از سس پنیر را روی آن بریزید |
مرحله 12 | باقیمانده پاستا را اضافه کنید و نیمی دیگر از سس پنیر را روی آن بریزید |
مرحله 13 | به مدت 20 دقیقه غذا را در فر بپزید. قبل از اینکه آن را سرو کنید 10 دقیقه ظرف را در دمای اتاق قرار دهید |