زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ماکارونی ۲ لیوان |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
گوشت ۲۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۱ حبه |
پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری |
پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری |
فلفل قرمز ۲ قاشق مربا خوری |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
جعفری ۳ قاشق غذا خوری |
فلفل سبز ۱ عدد |
زعفران ۳ قاشق غذا خوری |
سیب زمینیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا در تابه ای مقداری روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود.سیر و پیاز را رنده کنید.پیاز رنده شده را در روغن داغ نیم سرخ کنید.سیر را با مقداری نمک مخلوط کنید و بعد به پیاز اضافه کنید. |
مرحله 2 | گوشت چرخکرده را به همراه مقداری نمک و فلفل به پیاز و سیر اضافه کرده و خوب تفت دهید تا سرخ شود. |
مرحله 3 | پودر سیر،پودر موسیر،زعفران و فلفل قرمز را به مواد اضافه کرده و شعله را خاموش کنید. |
مرحله 4 | در تابه ای جداگانه مقداری روغن داغ کنید.فلفل دلمه ای را بسیار ریز خرد کنید و در روغن سرخ کنید.فلفل سبز تند را نیز خرد کرده و به فلفل دلمه ای اضافه کنید و خوب تفت دهید. |
مرحله 5 | در انتها جعفری را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و شعله را بسیار ملایم کنید. |
مرحله 6 | گوجه فرنگی را پوست گرفته و ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن مواد گوشتی را به آن اضافه کرده و شعله را بسیار ملایم کنید و درپوش ظرف را قرار دهید تا مواد کاملا بپزند. |
مرحله 7 | ماکارونی را با توجه به دستور مصرف به مرحله آبکشی برسانید و آن را کمی بیش از حد معمول روی حرارت نگه دارید. |
مرحله 8 | در تابه ای مقداری روغن بریزید و ماکارونی آبکش شده را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید تا سرخ شود.مواد گوشتی را به ماکارونی اضافه کرده و شعله را ملایم کنید تا پاستا آماده شود. |