سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا پاستا با گوشت دودی

پاستا با گوشت دودی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
پاستا ۴۸۰ گرم
پنکتا ۱۲۰ گرم
عصاره گوشت ۱/۳ فنجان
سس مارینارا ۱.۵ فنجان
خامه زده شده ۱/۲ فنجان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)به مقدار لازم
پاستا با گوشت دودی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاستا با گوشت دودی
روش ساخت
مرحله 1یک قابلمه آب و نمک را روی شعله زیاد جوش بیاورید.
مرحله 2یک تابه ی بزرگ نچسب را روی شعله متوسط قرار دهید و پنکتای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود.
مرحله 3زمانی که پنکتا سرخ شد، عصاره گوشت را به تابه اضافه کنید و 3 دقیقه بپزید تا حجم آن نصف شود.
مرحله 4سس مارینارا را به تابه اضافه کنید سپس خامه پر چرب را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 5شعله را کم کنید و بگذارید سس 10 دقیقه آرام بجوشد.
مرحله 6زمانی که سس می جوشد پاستا را در قابلمه آبجوش بریزید و بپزید تا مناسب خوردن شود.
مرحله 7پاستای پخته را آبکش کنید و آن را در تابه سس بریزید و هم بزنید تا به هم آغشته شوند.
مرحله 8روی پاستا پنیر پارمزان بریزید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین