زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
اسپاگتی ۱۲۰ گرم |
کره ۱/۲ فنجان |
سیر ۱ حبه |
دانه فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری |
گردو ۱/۲ فنجان |
تخم مرغ ۲ عدد |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)به مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را به جوش بیاورید و پاستا را به آن اضافه کنید. طبق دستور روی بسته بپزید. |
مرحله 2 | کره را در یک تابه ی بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید. |
مرحله 3 | حبه ی سیر، دانه فلفل قرمز و گردو را اضافه کنید. 6 تا 8 دقیقه تقت دهید تا گردو بو داده شود. |
مرحله 4 | با یک کفگیر گردو ها را در یک کاسه بریزید و حبه ی سیر را دور بریزید. |
مرحله 5 | تخم مرغ ها را در کره بشکنید و بپزید تا سفیده ببندد اما زرده ها هنوز شل باشند. |
مرحله 6 | تخم مرغ ها را بیرون بیاورید و در یک بشقاب قرار دهید. |
مرحله 7 | پاستای پخته شده را به تابه اضافه کنید و در کره ی قهوه ای هم بزنید. |
مرحله 8 | برای سرو کردن روی پاستا یک تخم مرغ، کمی گردو و پنیر پارمزان تازه رنده شده بریزید. |