سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا پاستا با سس گوشت و قارچ

پاستا با سس گوشت و قارچ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
گوشت‌ گوساله ۱ کیلوگرم
پاستا ۱ بسته
قارچ ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
خامه‏ ۱/۲ پیمانه
جعفری ۲ قاشق سوپ خوری
آب ۱.۵ پیمانه
پودر آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری
ادویه ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پاستا با سس گوشت و قارچ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاستا با سس گوشت و قارچ
روش ساخت
مرحله 1در یک قابلمه یا یک تابه گود مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیازها را داخل آن تفت دهید. بعد از اینکه نرم و طلایی شدند، تکه‌های گوشت را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. مقداری فلفل و کمی ادویه گوشت هم اضافه کنید.
مرحله 2بعد از 4-3 دقیقه کمی آب داخل قابلمه بریزید تا روی تکه‌های گوشت را بپوشاند. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت‌ها بپزند.
مرحله 3در این میان قارچ‌ها را آماده کنید. آن‌ها را بعد از شست‌وشو به ‌صورت ورقه‌ای خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکه‌های قارچ را داخل آن سرخ کنید. بعد از 4-3 دقیقه اجاق‌گاز را خاموش کنید.
مرحله 4حالا نوبت آماده کردن پاستا است. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با کمی روغن و نمک داخل آن بریزید. بعد از اینکه پاستا کاملاً نرم شد آن را در سبدی بریزید.
مرحله 5حدود 5 دقیقه قبل از اینکه گوشت‌ها بپزند، خامه را همراه با تکه‌های قارچ، پودر آویشن و کمی نمک به گوشت اضافه کنید و به‌آرامی مواد را با هم مخلوط کنید. درِ قابلمه را بگذارید و 5 دقیقه صبر کنید تا مواد به خورد هم بروند.
مرحله 6موقع سرو، پاستا را داخل ظرف موردنظرتان بریزید. مخلوط گوشت و قارچ را هم روی آن بریزید. ظرف را با جعفری خردشده تزیین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین