زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گوساله ۱ کیلوگرم |
پاستا ۱ بسته |
قارچ ۳۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
خامه ۱/۲ پیمانه |
جعفری ۲ قاشق سوپ خوری |
آب ۱.۵ پیمانه |
پودر آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری |
ادویه ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در یک قابلمه یا یک تابه گود مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیازها را داخل آن تفت دهید. بعد از اینکه نرم و طلایی شدند، تکههای گوشت را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. مقداری فلفل و کمی ادویه گوشت هم اضافه کنید. |
مرحله 2 | بعد از 4-3 دقیقه کمی آب داخل قابلمه بریزید تا روی تکههای گوشت را بپوشاند. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشتها بپزند. |
مرحله 3 | در این میان قارچها را آماده کنید. آنها را بعد از شستوشو به صورت ورقهای خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکههای قارچ را داخل آن سرخ کنید. بعد از 4-3 دقیقه اجاقگاز را خاموش کنید. |
مرحله 4 | حالا نوبت آماده کردن پاستا است. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را همراه با کمی روغن و نمک داخل آن بریزید. بعد از اینکه پاستا کاملاً نرم شد آن را در سبدی بریزید. |
مرحله 5 | حدود 5 دقیقه قبل از اینکه گوشتها بپزند، خامه را همراه با تکههای قارچ، پودر آویشن و کمی نمک به گوشت اضافه کنید و بهآرامی مواد را با هم مخلوط کنید. درِ قابلمه را بگذارید و 5 دقیقه صبر کنید تا مواد به خورد هم بروند. |
مرحله 6 | موقع سرو، پاستا را داخل ظرف موردنظرتان بریزید. مخلوط گوشت و قارچ را هم روی آن بریزید. ظرف را با جعفری خردشده تزیین و سرو کنید. |