زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
پاستا ۳۰۰ گرم |
گوجه فرنگی خشک شده ۱ پیمانه |
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه |
ریحان ۱ پیمانه |
سیر ۴ حبه |
پنیر ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پاستا را آماده کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس پاستا را همراه با مقداری نمک داخل آن بریزید. صبر کنید تا پاستا نرم شود، بعد آن را در سبدی بریزید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در این میان گوجهفرنگیهای خشک را همراه با روغن زیتون، ریحان، سیر، پنیر و مقداری نمک و فلفل داخل ظرف غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا به خورد هم بروند و خرد شوند. اگر مخلوط کردنشان سخت بود، مقداری از آب پاستا (حدود 3-2 قاشق سوپخوری) را داخل آن بریزید. احتیاجی نیست مخلوط به شکل پوره در بیاید. در حدی که کاملا با هم مخلوط شوند کافی است. |
مرحله 3 | پاستا را به قابلمه برگردانید و مخلوط گوجه را به آن اضافه کنید. به آرامی مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. |
مرحله 4 | پاستا و سس را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید، روی آن را کمی روغن زیتون و مقداری پنیر پارمسان بریزید و سرو کنید. |