سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا پاستا با سس پستو گردو

پاستا با سس پستو گردو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۶ نفر
مواد لازم
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه
فلفل سیاهبه مقدار لازم
گوجه فرنگی گیلاسی ۲ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری
گردو ۱/۴ پیمانه
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱/۳ پیمانه
ریحان ۱ پیمانه
سیر ۲ حبه
پاستا پنه ۳۴۰ گرم
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
بادمجان ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۳/۴ پیمانه
فلفل سبز ۳/۴ پیمانه
پیاز قرمز ۱ پیمانه
کدو زرد ۱.۵ پیمانه
کدو سبز ۱.۵ پیمانه
پاستا با سس پستو گردو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاستا با سس پستو گردو
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
مرحله 2در یک تابه بزرگ، کدوها، پیاز، فلفل های سبز و دلمه ای و بادمجان را داخل سه قاشق روغن زیتون روی حرارت ملایم به مدت 45 تا 50 دقیقه تفت دهید تا پخته شوند. آنها را داخل کاسه بزرگ بریزید.
مرحله 3سپس، پاستا را بپزید و آبکش کنید. سپس آنها را داخل کاسه سبزیجات بریزید.
مرحله 4برای تهیه پستو، داخل غذاساز، سیر، یک پیمانه ریحان، پنیر و گردو را با هم مخلوط کنید.
مرحله 5 سپس غذاساز را خاموش و روشن کنید تا مواد خرد شوند اما له نشوند. در همین زمان، نصف پیمانه روغن، آب لیموترش، و نصف قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید.
مرحله 6 سس پستو را به پاستا اضافه کنید و هم بزنید. گوجه فرنگی ها را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و سپس سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین