زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
پاستا ۵۰۰ گرم |
بروکلی ۴ پیمانه |
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه |
کره ۴ قاشق سوپ خوری |
سیر ۳ حبه |
فیله ماهی ۵ عدد |
پنیر ۱/۴ پیمانه |
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن مایعبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پاستا را آماده کنید. در یک قابلمه به میزان لازم آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس پاستا را همراه با مقداری نمک داخل آن بریزید. صبر کنید تا پاستا کمی نرم شود. بعد بروکلیهای خردشده که از قبل آنها را شستهاید، اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. حدود 5 دقیقه صبر کنید، سپس آنها را داخل سبدی بریزید. یک پیمانه از آب پاستا را کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک تابه بزرگ کره را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس سیرها را داخل آن تفت دهید. بعد از اینکه سیرها نرم و طلایی شدند، روغنزیتون را اضافه کنید، سپس تکههای ماهی را که آغشته به نمک و فلفل کردهاید، داخل آن تفت دهید. فلفل قرمز را هم اضافه کنید. مواد را خوب با هم تفت دهید تا تکههای ماهی بپزند. ماهی پخته را داخل تابه با پشت قاشق کمی خرد و له کنید. |
مرحله 3 | در این مرحله باید مخلوط پاستا و بروکلی را اضافه کنید. آب پاستا را وکمی روغن هم بریزید و مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. در انتها پنیر را هم اضافه کنید. کمی صبر کنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید. |
مرحله 4 | مخلوط را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید. در صورت تمایل آن را با پنیر پارمسان رنده شده تزیین و سرو کنید. |