زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
سیر ۲ حبه |
بادمجان ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
ریحان ۱ قاشق چای خوری |
شکر ۱ قاشق چای خوری |
فلفل قرمزبه مقدار لازم |
پاستا ۳۵۰ گرم |
جعفریبه مقدار لازم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۶ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | پیاز را خرد و سیر را له کنید. پیاز و سیر را در ماهیتابه بزرگی با روغن زیتون حدود 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود. |
مرحله 2 | در این حین، بادمجان را به شکل مکعب های کوچک خرد کنید. وقتی پیازها نرم شدند، بادنجان ها را اضافه کنید و تفت دهید تا بادنجان هم نرم و تیره شود (حدود 10 دقیقه). |
مرحله 3 | وقتی بادمجان هم نرم شد، گوجه خرد شده، رب گوجه، ریحان، شکر و فلفل قرمز را اضافه کنید. خوب هم بزنید و در ظرف را بگذارید تا نیمجوش شود. وقتی شروع به قل زدن کردن، حرارت را کم کنید و بگذارید 20 دقیقه بپزد. |
مرحله 4 | در حالی که ماهیتابه روی شعله قرار دارد، پاستا را طبق دستورالعمل روی جعبه بپزید. |
مرحله 5 | پس از 20 دقیقه نمک را کم کم اضافه کنید تا شوری آن به میزان دلخواهتان برسد. |
مرحله 6 | سپس آب پاستا را بگیرید و آن را به ظرف برگردانید و شعله را خاموش کنید. سس بادنجان را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با پاستا مخلوط شود. می توان در هر بشقاب پاستا پنیر پارمزان و کمی جعفری اضافه کنید. |