سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا پاستا با سس بادمجان

پاستا با سس بادمجان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۲ حبه
بادمجان ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
ریحان ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمزبه مقدار لازم
پاستا ۳۵۰ گرم
جعفریبه مقدار لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۶ قاشق غذا خوری
پاستا با سس بادمجان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاستا با سس بادمجان
روش ساخت
مرحله 1پیاز را خرد و سیر را له کنید. پیاز و سیر را در ماهیتابه بزرگی با روغن زیتون حدود 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود.
مرحله 2در این حین، بادمجان را به شکل مکعب های کوچک خرد کنید. وقتی پیازها نرم شدند، بادنجان ها را اضافه کنید و تفت دهید تا بادنجان هم نرم و تیره شود (حدود 10 دقیقه).
مرحله 3وقتی بادمجان هم نرم شد، گوجه خرد شده، رب گوجه، ریحان، شکر و فلفل قرمز را اضافه کنید. خوب هم بزنید و در ظرف را بگذارید تا نیمجوش شود. وقتی شروع به قل زدن کردن، حرارت را کم کنید و بگذارید 20 دقیقه بپزد.
مرحله 4در حالی که ماهیتابه روی شعله قرار دارد، پاستا را طبق دستورالعمل روی جعبه بپزید.
مرحله 5پس از 20 دقیقه نمک را کم کم اضافه کنید تا شوری آن به میزان دلخواهتان برسد.
مرحله 6سپس آب پاستا را بگیرید و آن را به ظرف برگردانید و شعله را خاموش کنید. سس بادنجان را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با پاستا مخلوط شود. می توان در هر بشقاب پاستا پنیر پارمزان و کمی جعفری اضافه کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین