سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا پاستا آشیانه ای باسس گوشت

پاستا آشیانه ای باسس گوشت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
پاستا ۱/۲ بسته
قارچ ۱۰ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
روغنبه مقدار لازم
پوره گوجه فرنگی ۲ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
پودر آویشنبه مقدار لازم
پاپریکابه مقدار لازم
پنیر پارمسانبه مقدار لازم
پاستا آشیانه ای باسس گوشت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پاستا آشیانه ای باسس گوشت
روش ساخت
مرحله 1پاستا را به صورت فشرده داخل قابلمه بچينيد. داخل قابلمه آب بريزيد؛ در حدي كه روي پاستاها را بگيرد. روغن و نمك اضافه كنيد. قابلمه را روی حرارت بگذارید. حدود ٨ دقيقه زمان بدهيد تا آرام بجوشد. سپس پاستا را با يك كفگير بزرگ طوری كه شكلشان را از دست ندهند، داخل یک آبكش بگذاريد.
مرحله 2برای درست کردن مایه پاستا، پياز و نیمی از سير را در روغن تفت بدهيد. به ترتيب گوشت چرخ كرده. ادويه ها و رب را اضافه كنید وتفت دهيد. قارچ ورقه شده را در تابه ‍‌اي بزرگ و با حرارت بالا تفت بدهيد تا آب نیندازد. سپس آن را هم به مایه اضافه كنيد.
مرحله 3پوره گوجه‌فرنگی و سير رنده شده را با هم تفت بدهید تا سس گوجه و سیر آماده شود. داخل ظرفِ سرو، سس گوجه و سير را بریزید و کف ظرف پهن کنید. پاستاها را روي آن بچينيد. وسط پاستا را گود كنيد و آنها را با مایه قارچ و گوشت پر کنید.
مرحله 4روی آنها کمی پودر آويشن و پنير پارمسان بريزيد. ظرف را يك ربع در فر گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه سانتیگراد بگذارید تا پنير آب شود. غذا را گرم سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین