سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پارفه سوپرایز

پارفه سوپرایز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
شکر ۱۰۰ گرم
شکلات ۱۰۰ گرم
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
بستنی ۱۰۰ گرم
خامه‏ ۳۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد
تمشک ۲۰۰ گرم
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
خامه‏ ۱۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
پارفه سوپرایز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پارفه سوپرایز
روش ساخت
مرحله 1دسر تمشک : سفیده تخم مرغ رو با دور تند همزن بزنید تا کاملا کف کنه و وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزه ، 25 گرم شکر رو به اون اضافه کنید و کمی هم بزنید تا خوب داخل سفیده حل بشه
مرحله 2زرده تخم مرغ و 25 گرم شکر رو با همزن بزنید تا رنگشون روشن شود.
مرحله 3150 میلی لیتر خامه رو با سفیده و زرده تخم مرغ مخلوط کنید ( به آرامی هم بزنید تا پف سفیده از بین نره)
مرحله 4تمشک رو همراه 50 گرم شکر داخل میکسر بریزید تا خوب مخلوط شوند
مرحله 5و سپس از صافی رد کنید تا دونه هاش گرفته بشه
مرحله 6سپس داخل مواد بالا بریزید
مرحله 7مواد رو داخل قالب قلبی شکل بریزید و داخل فریزر بزارید تا کاملا سفت بشه (تقریبا یک شب)
مرحله 8شکلات ذوب شده رو روی کاغذ روغنی بریزید و پهن کنید تقریبا نازک باشد و اجازه بدید تا سفت بشه
مرحله 9 دسر وانیلی رو هم طبق روش دسر تمشک آماده کنید
مرحله 10بعد از سفت شدن شکلات اون رو به اندازه های مساوی برش داده
مرحله 11قالب مستطیلی شکلی رو با فویل بپوشونید و کف اون دسر وانیلی بریزید و ورقه های شکلات رو روی اون بچینید
مرحله 12کمی دسر وانیلی روی شکلات بریزید و قلبهای آماده شده رو کنار هم بچینید و روی اون رو دوباره با دسر وانیلی بپوشونید
مرحله 13و دوباره یک لایه شکلات بچینیدو با دسر وانیلی پر کنید
مرحله 14در آخر با یک لایه از ورقه های شکلات بپوشانید.
مرحله 15قالب رو مدت یک شبانه روز داخل فریزر بزارید تا کاملا سفت بشه
مرحله 1620 دقیقه قبل از سرو بیرون بیارید وروی اون رو با شکلات رنده شده تزئین کنید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین