مرحله 1 | دسر تمشک : سفیده تخم مرغ رو با دور تند همزن بزنید تا کاملا کف کنه و وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزه ، 25 گرم شکر رو به اون اضافه کنید و کمی هم بزنید تا خوب داخل سفیده حل بشه |
مرحله 2 | زرده تخم مرغ و 25 گرم شکر رو با همزن بزنید تا رنگشون روشن شود. |
مرحله 3 | 150 میلی لیتر خامه رو با سفیده و زرده تخم مرغ مخلوط کنید ( به آرامی هم بزنید تا پف سفیده از بین نره) |
مرحله 4 | تمشک رو همراه 50 گرم شکر داخل میکسر بریزید تا خوب مخلوط شوند |
مرحله 5 | و سپس از صافی رد کنید تا دونه هاش گرفته بشه |
مرحله 6 | سپس داخل مواد بالا بریزید |
مرحله 7 | مواد رو داخل قالب قلبی شکل بریزید و داخل فریزر بزارید تا کاملا سفت بشه (تقریبا یک شب) |
مرحله 8 | شکلات ذوب شده رو روی کاغذ روغنی بریزید و پهن کنید تقریبا نازک باشد و اجازه بدید تا سفت بشه |
مرحله 9 | دسر وانیلی رو هم طبق روش دسر تمشک آماده کنید |
مرحله 10 | بعد از سفت شدن شکلات اون رو به اندازه های مساوی برش داده |
مرحله 11 | قالب مستطیلی شکلی رو با فویل بپوشونید و کف اون دسر وانیلی بریزید و ورقه های شکلات رو روی اون بچینید |
مرحله 12 | کمی دسر وانیلی روی شکلات بریزید و قلبهای آماده شده رو کنار هم بچینید و روی اون رو دوباره با دسر وانیلی بپوشونید |
مرحله 13 | و دوباره یک لایه شکلات بچینیدو با دسر وانیلی پر کنید |
مرحله 14 | در آخر با یک لایه از ورقه های شکلات بپوشانید. |
مرحله 15 | قالب رو مدت یک شبانه روز داخل فریزر بزارید تا کاملا سفت بشه |
مرحله 16 | 20 دقیقه قبل از سرو بیرون بیارید وروی اون رو با شکلات رنده شده تزئین کنید . |