سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پارفه توت فرنگی

پارفه توت فرنگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
توت فرنگی ۲۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
پنیر ریکوتا ۱۶ گرم
سیروپ توت فرنگی ۱۵ گرم
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
کیک شکلاتی ۲ عدد
پارفه توت فرنگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پارفه توت فرنگی
روش ساخت
مرحله 1200 گرم توت فرنگی را شسته دو عدد از آن را برای تزیین کنار گذاشته سر بقیه را بریده با 30 گرم شکر و نصف لیوان آب ده دقیقه بپزید .
مرحله 2سپس 15 گرم یا حدود یک ق س سیروپ توت فرنگی به آن اضافه کرده و با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن بصورت پوره در آورید .
مرحله 3200 گرم پنیر خامه ای ( اگر طعم نمکی آن را دوست ندارید پنیر ماسکارپونه ) و 16 گرم پنیر ریکوتا را با همزن بزنید تا یکدست شود . سپس 70 گرم شکر و 1/8 ق چ وانیل اضافه کنید .
مرحله 4دو عدد کیک شکلاتی را از وسط برش بزنید بطوریکه چهار برش گرد کیک که اندازه ظرف سرو و ترجیحا لیوان باشد بشود .
مرحله 5برای سرو یک تکه کیک ته لیوان گذاشته سپس یک ق س سیروپ توت فرنگی سپس یک لایه کرم و روی آن پوره توت فرنگی بریزید اینکار را یکبار دیگر تکرار و با توت فرنگی تزیین و سرو می کنیم. گوارای وجودتان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین