زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
توت فرنگی ۲۰۰ گرم |
شکر ۱۰۰ گرم |
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم |
پنیر ریکوتا ۱۶ گرم |
سیروپ توت فرنگی ۱۵ گرم |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
کیک شکلاتی ۲ عدد |
مرحله 1 | 200 گرم توت فرنگی را شسته دو عدد از آن را برای تزیین کنار گذاشته سر بقیه را بریده با 30 گرم شکر و نصف لیوان آب ده دقیقه بپزید . |
مرحله 2 | سپس 15 گرم یا حدود یک ق س سیروپ توت فرنگی به آن اضافه کرده و با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن بصورت پوره در آورید . |
مرحله 3 | 200 گرم پنیر خامه ای ( اگر طعم نمکی آن را دوست ندارید پنیر ماسکارپونه ) و 16 گرم پنیر ریکوتا را با همزن بزنید تا یکدست شود . سپس 70 گرم شکر و 1/8 ق چ وانیل اضافه کنید . |
مرحله 4 | دو عدد کیک شکلاتی را از وسط برش بزنید بطوریکه چهار برش گرد کیک که اندازه ظرف سرو و ترجیحا لیوان باشد بشود . |
مرحله 5 | برای سرو یک تکه کیک ته لیوان گذاشته سپس یک ق س سیروپ توت فرنگی سپس یک لایه کرم و روی آن پوره توت فرنگی بریزید اینکار را یکبار دیگر تکرار و با توت فرنگی تزیین و سرو می کنیم. گوارای وجودتان |