زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله ۱ بسته |
آب ۱ پیمانه |
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم |
بستنی ۲.۵ پیمانه |
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری |
شیر ۱/۲ پیمانه |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
پودر قند ۲ قاشق غذا خوری |
آناناسبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا بستنی رو داخل ظرف میریزیم و حدود نیم ساعت میذاریم کنار تا کاملا نرم بشه و بعد بهش خامه اضافه میکنیم و هم میزنیم . |
مرحله 2 | و بعد ژله آناناس رو داخل یک لیوان آب جوش حل میکنیم و روی بخار آب میذاریم و هم میزنیم تا کاملا شفاف بشه و بعد میذاریم کنار تا خنک بشه . |
مرحله 3 | وقتی خنک شد ژله رو به بستنی و خامه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه . |
مرحله 4 | پودر ژلاتین رو داخل شیر به روش بنماری حل میکنیم و وقتی کمی خنک شد به موادمون اضافه میکنیم و وانیل و پودر قند رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر آناناس خرد شده رو اضافه میکنیم . |
مرحله 5 | قالب رو خیلیییی کم چرب میکنیم و مواد رو داخل قالب میریزیم و داخل یخچال به مدت ۷ ساعت قرار میدیم . |