سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن پارافه آناناس

پارافه آناناس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
ژله ۱ بسته
آب ۱ پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
بستنی ۲.۵ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۱/۲ پیمانه
وانیل‏نوک قاشق چای خوری
پودر قند ۲ قاشق غذا خوری
آناناسبه مقدار لازم
پارافه آناناس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پارافه آناناس
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بستنی رو داخل ظرف میریزیم و حدود نیم ساعت میذاریم کنار تا کاملا نرم بشه و بعد بهش خامه اضافه میکنیم و هم میزنیم .
مرحله 2و بعد ژله آناناس رو داخل یک لیوان آب جوش حل میکنیم و روی بخار آب میذاریم و هم میزنیم تا کاملا شفاف بشه و بعد میذاریم کنار تا خنک بشه .
مرحله 3وقتی خنک شد ژله رو به بستنی و خامه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه .
مرحله 4پودر ژلاتین رو داخل شیر به روش بنماری حل میکنیم و وقتی کمی خنک شد به موادمون اضافه میکنیم و وانیل و پودر قند رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر آناناس خرد شده رو اضافه میکنیم .
مرحله 5قالب رو خیلیییی کم چرب میکنیم و مواد رو داخل قالب میریزیم و داخل یخچال به مدت ۷ ساعت قرار میدیم .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین