زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
پیاز ۱ عدد |
کره ۶ قاشق سوپ خوری |
سیب زمینی ۶۰۰ گرم |
پوست لیمو ۲ قاشق چای خوری |
سرکه قرمز ۲ قاشق غذا خوری |
سیر ۴ حبه |
گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم |
جعفری ۲۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا فر را با دمای بالای 180درجه داغ کنید. نیمی از كره را در یک تابه داغ کرده و سیبزمینیها را نگینی خرد كرده و ۱۰ دقیقه در آن سرخ کنید تا طلایی شود. |
مرحله 2 | پیاز را اضافه کرده و تفت دادن را ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید. فلفل قرمز، سرکه، پوست لیموی رنده شده و سیر را اضافه کرده و دو دقیقه تفت دهید. |
مرحله 3 | گوجه و جعفری را داخل تابه ریخته و روی شعله متوسط ۱۰ دقیقه آن را سرخ کنید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود. مخلوط را مدام هم بزنید تا یکنواخت سردشود. |
مرحله 4 | نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. مایه سیبزمینی را با روغن باقیمانده قاطی کرده و در یک ظرف نسوز بریزید. آن را ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا مواد کاملا پخته شود. این تاپاس را داغ سرو کنید. |