سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج پائلا اسپانیا

پائلا اسپانیا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
میگو ۵۰۰ گرم
زعفران ۱ قاشق چای خوری
سرکه سفید ۱/۱/۲ پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
فیله مرغ ۱۰ عدد
پیاز قرمز ۱ عدد
لوبیا سبز ۴۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
فلفل دلمه ای ۱ عدد
نخود فرنگی ۱ پیمانه
گوجه فرنگی ۴ عدد
آب مرغ ۴/۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
پائلا اسپانیا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت پائلا اسپانیا
روش ساخت
مرحله 1میگوها را پاک کرده، رگه سیاه پشت آن ها را درآورده به طوری که دُم آن ها دست نخورده باقی بماند.
مرحله 2 زعفران و سرکه را در ظرف شیشه‌ای مناسب ریخته، مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بماند.
مرحله 3روغن را در تابه‌ای بزرگ ریخته و روی حرارت گرم کنید. مرغ را در آن سرخ کنید تا قهوه‌ای رنگ و نرم شود، سپس از روی حرارت بردارید. پیاز را به همان تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
مرحله 4لوبیا را نیز جداگانه در مقداری روغن تفت دهید.
مرحله 5به محلول زعفران و سرکه، برنج، فلفل دلمه ای، لوبیا و نخود فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا سرکه جذب آن شود. سپس گوجه فرنگی و حدود یک پیمانه استاک مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا استاک جذب برنج شود.
مرحله 6الباقی استاک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بجوشد و برنج تقریباً نرم شود. مقداری نمک، فلفل و زنجبیل نیز اضافه کنید.
مرحله 7میگو را روی مخلوط برنج قرار دهید. به مدت پنج دقیقه به طور دربسته روی حرارت بپزید. سپس مرغ را اضافه کنید، درِ ظرف را بگذارید و به مدت تقریباً ۱۰ دقیقه بپزید. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین