زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
میگو ۵۰۰ گرم |
زعفران ۱ قاشق چای خوری |
سرکه سفید ۱/۱/۲ پیمانه |
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری |
فیله مرغ ۱۰ عدد |
پیاز قرمز ۱ عدد |
لوبیا سبز ۴۰۰ گرم |
برنج ۳ پیمانه |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
نخود فرنگی ۱ پیمانه |
گوجه فرنگی ۴ عدد |
آب مرغ ۴/۱/۲ پیمانه |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | میگوها را پاک کرده، رگه سیاه پشت آن ها را درآورده به طوری که دُم آن ها دست نخورده باقی بماند. |
مرحله 2 | زعفران و سرکه را در ظرف شیشهای مناسب ریخته، مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بماند. |
مرحله 3 | روغن را در تابهای بزرگ ریخته و روی حرارت گرم کنید. مرغ را در آن سرخ کنید تا قهوهای رنگ و نرم شود، سپس از روی حرارت بردارید. پیاز را به همان تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود. |
مرحله 4 | لوبیا را نیز جداگانه در مقداری روغن تفت دهید. |
مرحله 5 | به محلول زعفران و سرکه، برنج، فلفل دلمه ای، لوبیا و نخود فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا سرکه جذب آن شود. سپس گوجه فرنگی و حدود یک پیمانه استاک مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا استاک جذب برنج شود. |
مرحله 6 | الباقی استاک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بجوشد و برنج تقریباً نرم شود. مقداری نمک، فلفل و زنجبیل نیز اضافه کنید. |
مرحله 7 | میگو را روی مخلوط برنج قرار دهید. به مدت پنج دقیقه به طور دربسته روی حرارت بپزید. سپس مرغ را اضافه کنید، درِ ظرف را بگذارید و به مدت تقریباً ۱۰ دقیقه بپزید. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید. |