زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آویشن ۳ قاشق غذا خوری |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ پیمانه |
پرک فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری |
پیازچه ۱ عدد |
سیر ۴ حبه |
قارچ ۳۴۰ گرم |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
کدو سبز ۲ پیمانه |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
پاستا پنه ۳۴۰ گرم |
مرحله 1 | در یک قابلمه بزرگ، آب و نمک را بگذارید تا بجوشد. پاستا را داخل آن بریزید و پس از اینکه کمی نرم شد آن را آبکش کنید. به اندازه یک پیمانه از آب پاستا را نگه دارید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در این فاصله، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید. |
مرحله 3 | کدوسبز، ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. آنها را تا زمانی تفت دهید که کدوها طلایی و نرم شوند. حدود 5 دقیقه کافی است. سپس آنها را درون بشقاب بریزید و کنار بگذارید. |
مرحله 4 | یک قاشق غذاخوری دیگر روغن در تابه بریزید. قارچ، ¼ قاشق چایخوری نمک و کمی فلفل سیاه را اضافه کنید و تفت دهید. آنها را 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. |
مرحله 5 | سیر، پیازچه و پرک فلفل قرمز را نیز اضافه کنید و دو دقیفه دیگر تفت دهید تا پیازچهها نرم شوند. |
مرحله 6 | پاستای آبکش شده را درون مخلوط سبزیجات بریزید. نیمی از آب پاستا را نیز اضافه کنید. آنها را یک تا دو دقیقه بپزید. |
مرحله 7 | سپس نصف پیمانه پنیر پارمسان را اضافه کنید و آنها را تا زمانی که آب آن کشیده شود آنها را بپزید. آویشن و نمک و فلفل بزنید تا مزهدار شود. روی آنها پنیر پارمسان بریزید و گرم سرو کنید. |