زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویتبه تعداد لازم |
توت فرنگی ۱۰۰ گرم |
بستنی ۵۰۰ میلی لیتر |
ماست ۵۰ گرم |
شکر ۷۵ گرم |
ژلاتین ۶ گرم |
توت فرنگی ۲۰۰ گرم |
مرحله 1 | ورق های ژلاتین را در مقداری آب سرد خیس کنید و دو تا سه دقیقه بماند تا نرم شود. در این فاصله توت فرنگی پوره شده و شکر را روی حرارت قرار داده هم بزنید تا شکر حل شود، |
مرحله 2 | بلافاصله از روی حرارت بردارید و ورق های ژلاتین نرم شده را به آن اضافه کنید، هم زده تا ژلاتین نیز حل شود. |
مرحله 3 | پس از سرد شدن، ماست توت فرنگی، بستنی نرم شده و توت فرنگی را اضافه و مخلوط کنید و در یک قالب مستطیل کم عمق که کف و دیواره های آن را محافظ پلاستیکی کشیده اید بریزید |
مرحله 4 | به مدت هفت الی هشت ساعت در فریزر بگذارید تا بسته شود. |
مرحله 5 | پس از بسته شدن مخلوط، آن را روی یک سطح برگردانید و محافظ را از روی آن جدا کنید و یک ویفر را به عنوان الگو روی آن قرار دهید و برش بزنید. |
مرحله 6 | هر تکه از مخلوط یخ زده را بین دو ویفر قرار دهید و سرو کنید. |