زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بادمجان ۳ عدد |
تخم مرغ ۵ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | بادمجان ها را پوست کنده و به صورت حلقه حلقه با ضخامت متوسط خرد میکنیم سپس آنها را درون آب کش قرار داده و نمک میزنیم و حداقل 45 دقیقه منتظر میمانیم تا تلخاب آن گرفته شود.و سپس آن را شسته و خشک میکنیم و آنها را درون روغن زیتون سرخ میکنیم . |
مرحله 2 | بادمجانهای سرخ کرده را درون توری یا آبکش قرار میدهیم تا روغن اضافه از آن خارج شود .بادمجانها را درون تابه ای که خیلی کم چرب شده میچینیم به صورتی که یک ردیف چیده شوند. |
مرحله 3 | تخم مرغ ها را درون ظرفی جداگانه میشکنیم و نمک ، فلفل و زردچوبه را به آنها اضافه میکنیم . |
مرحله 4 | زیر تابه را روشن کرده و حرارت را ملایم میکنیم و مخلوط تخم مرغ را روی بادمجانها اضافه میکنیم و درب تابه را میگذاریم .پس از 10 دقیقه آن را پشت و رو کرده و 5 دقیقه دیگر صبر میکنیم و پس از آن غذا را برای سرو کردن آماده میکنیم. |