زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ران مرغ ۴ قطعه |
برنج ۵۰۰ گرم |
والک ۵۰۰ گرم |
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا والکها را با نمك یا مایع مخصوص بشویید و برگهای آن را كاملا جدا جدا كنید و سپس در آبكش ریخته و اجازه دهید كاملا خشك شوند.اگر اندازه آنها به نظرتان بزرگ می آید آنها را درشت درشت خرد كنید و در غیر این صورت به شكل درسته استفاده نمایید. |
مرحله 2 | در ظرفی مناسب برنج را به مرحله ابكشی برسانید و 3یا4دقیقه قبل از آبكش كردن برنج والك را به آن اضافه كنید تا چند جوش بخورد و سپس برنج را آبكش كنید. |
مرحله 3 | حالا مرغ ها را بشویید و با زعفران مخلوط كرده و سرخ كنید و پس از آماده شدن پلو به همراه آن میل كنید. |