سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن وافل

وافل
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
روغن گیاهی ۱/۲ فنجان
شیر ۱/۳/۴ فنجان
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
وافل
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت وافل
روش ساخت
مرحله 1وافل ساز یا ساندویچ ساز با قالب وافل رو روی حرارت ماکزیمم میذاریم تا گرم بشه.
مرحله 2آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم الک کرده و کنار میذاریم.
مرحله 3تخم مرغ، شکر، شیر و روغن رو مخلوط کرده سپس به آرد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا ترکیب بشن. دقت کنید که نباید بیش از حد هم بزنید.
مرحله 4هر دو طرف وافل ساز یا ساندویچ ساز با قالب وافل رو چرب میکنیم.
مرحله 5115 تا 170 گرم مواد اولیه رو تو وافل ساز میریزیم و درش رو میبندیم. معمولا کمی از مواد اولیه بیرون میزنه اما اگر این مقدار زیاد بود، برای وافل بعدی مقدار کمتری مواد اولیه میریزیم.
مرحله 6دستگاه های وافل ساز یا ساندویچ ساز با قالب وافل معمولا خودشون زمان پخت رو مشخص میکنن در غیر اینصورت تا زمانیکه بخاری بیرون نیاد و وافل ترد و طلایی بشه از وافل ساز بیرون نمیاریم.
مرحله 7با انبر وافل رو بیرون میاریم و سرو میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین