زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن گیاهی ۱/۲ فنجان |
شیر ۱/۳/۴ فنجان |
تخم مرغ ۳ عدد |
شکر ۱ قاشق غذا خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
آرد ۲۰۰ گرم |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | وافل ساز یا ساندویچ ساز با قالب وافل رو روی حرارت ماکزیمم میذاریم تا گرم بشه. |
مرحله 2 | آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم الک کرده و کنار میذاریم. |
مرحله 3 | تخم مرغ، شکر، شیر و روغن رو مخلوط کرده سپس به آرد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا ترکیب بشن. دقت کنید که نباید بیش از حد هم بزنید. |
مرحله 4 | هر دو طرف وافل ساز یا ساندویچ ساز با قالب وافل رو چرب میکنیم. |
مرحله 5 | 115 تا 170 گرم مواد اولیه رو تو وافل ساز میریزیم و درش رو میبندیم. معمولا کمی از مواد اولیه بیرون میزنه اما اگر این مقدار زیاد بود، برای وافل بعدی مقدار کمتری مواد اولیه میریزیم. |
مرحله 6 | دستگاه های وافل ساز یا ساندویچ ساز با قالب وافل معمولا خودشون زمان پخت رو مشخص میکنن در غیر اینصورت تا زمانیکه بخاری بیرون نیاد و وافل ترد و طلایی بشه از وافل ساز بیرون نمیاریم. |
مرحله 7 | با انبر وافل رو بیرون میاریم و سرو میکنیم. |