زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپ خوری |
دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری |
آرد ۱.۵ فنجان |
شکر ۱.۵ فنجان |
عصاره وانیل ۱.۵ قاشق چای خوری |
خامه ۱ فنجان |
شکلات نوتلابه مقدار لازم |
مرحله 1 | در یک مخلوط کن یا به وسیله ی یک همزن خامه پر چرب را با عصاره وانیل 5 دقیقه با سرعت نسبتاً زیاد بزنید تا حالتی شبیه به موس پیدا کند. |
مرحله 2 | آرد، شکر پودری، دارچین و نشاسته ذرت را در یک کاسه دیگر الک کنید سپس مواد خشک را به آرامی داخل مواد مرطوب بریزید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. در کاسه را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند. |
مرحله 3 | تابه گریل دو طرفه را با دمای بالا (375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتی گراد) داغ کنید. |
مرحله 4 | یک قاشق سوپخوری پر از خمیر را وسط تابه بریزید. |
مرحله 5 | در آن را ببندید و وافل را 90 ثانیه بپزید. |
مرحله 6 | بلافاصله وافل را از تابه بیرون بیاورید و با یک قالب شیرینی 5 سانتی متری آن را برش دهید تا دایره هایی یک اندازه داشته باشید. |
مرحله 7 | وافل ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. |
مرحله 8 | وقتی وافل خنک شد یک روی آن شکلات نوتلا بمالید و یک وافل دیگر روی آن قرار بدهید تا حالت ساندویچ پیدا کند |