زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۳ پیمانه |
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم |
هویج ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
شکر ۱ قاشق مربا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
زعفران دم کردهبه مقدار لازم |
خلال پستهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | هويجها را رشتهاي یا خلالی خرد کنید. آنها را در روغن همراه با زعفران دم كشيده و شكر تفت بدهيد. |
مرحله 2 | برنج خيس خورده را به روش معمول در آب جوش، بجوشانید و بعد در آبكش بریزید. در قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. ته دیگ دلخواه بگذارید و برنج آبکش شده را به همراه هويج سرخ شده زعفرانی به صورت لایه لایه در قابلمه بريزيد و غذا را دم کنید. |
مرحله 3 | پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را با کمی فشردن بگیرید. گوشت چرخ كرده را همراه با پياز رنده شده، نمك، فلفل و زردچوبه در کاسهای بریزید و ورز بديد. آنها را به صورت کوفته قلقلی فرم دهید و در روغن سرخ كنيد.کمی آب بریزید تا بپزد. |
مرحله 4 | روي برنج دم کشیده را که در ظرف دلخواه ریخته با گوشت قلقلي و خلال پسته تزيین و سرو كنيد. |