زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
زرشک ۳ قاشق غذا خوری |
برنج ۲ پیمانه |
هویج ۲ عدد |
مرغ ۲ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | مرغ را به همراه پیاز و مقداری آب بپزید و بعد از پختن آنرا ریش ریش کنید. |
مرحله 2 | هویج را پوست کنده و رنده درشت بزنید . کف ماهیتابه کمی روغن بریزید و هویج رنده شده را در آن تفت بدهید. زعفران آب کرده را هم در این مرحله اضافه کنید. |
مرحله 3 | مرغ ریش ریش شده را هم در این مرحله اضافه کنید برنج را آب کش کنید و اجازه دهید دم بکشد وقتی آماده شد داخل دیس مواد را لایه لایه یا به صورت روی برنج قرار بدهید. |