سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج هواری ماهی

هواری ماهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
ماهی شیر ۲۰۰ گرم
سیر ۱ بوته
پیاز داغ ۲ قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
تمر هندی ۱/۲ بسته
گشنیز ۳ قاشق سوپ خوری
برنج ۳ پیمانه
نمک ، فلفل قرمزبه مقدار لازم
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
آب ۲ پیمانه
روغنبه مقدار لازم
هواری ماهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت هواری ماهی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا تمبرهندی را در 2پیمانه آب ولرم خیس و حل کرده، آن را صاف کنید. حالاماهی‌ها را به قطعات 4 سانتی‌متری برش بزنید و در تمبرهندی آماده شده بخوابانید. سیر را له کنید و نمک، زردچوبه و پیازداغ را به آن اضافه کنید. سپس گوجه فرنگی را پوست کنده و رنده کنید.
مرحله 2ماهی را از تمبرهندی درآورده و با سیر، پیازداغ، نمک و زردچوبه کمی سرخ کنید. حال تمبرهندی، گوجه فرنگی و فلفل را هم به مواد اضافه کنید و بگذارید تا ده دقیقه بپزد.
مرحله 3برنج را طبق روال معمول بعد از نیم ساعت خیساندن و خواباندن در آب و نمک آبکش کنید و از مایه ماهی، تمبرهندی و دو قاشق از گشنیز لای برنج بریزید و آن را دم بگذارید. بعد از دم کشیدن پلو را در دیس بکشید و روی برنج، باقی مانده گشنیز را همراه با زعفران و روغن بریزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین