سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج هواری ماهی

هواری ماهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
ماهی شیر ۲۰۰ گرم
سیر ۱ بوته
پیاز داغ ۲ قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
تمر هندی ۱/۲ بسته
گشنیز ۳ قاشق سوپ خوری
برنج ۳ پیمانه
نمک ، فلفل قرمزبه مقدار لازم
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
آب ۲ پیمانه
روغنبه مقدار لازم
هواری ماهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت هواری ماهی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا تمبرهندی را در 2پیمانه آب ولرم خیس و حل کرده، آن را صاف کنید. حالاماهی‌ها را به قطعات 4 سانتی‌متری برش بزنید و در تمبرهندی آماده شده بخوابانید. سیر را له کنید و نمک، زردچوبه و پیازداغ را به آن اضافه کنید. سپس گوجه فرنگی را پوست کنده و رنده کنید.
مرحله 2ماهی را از تمبرهندی درآورده و با سیر، پیازداغ، نمک و زردچوبه کمی سرخ کنید. حال تمبرهندی، گوجه فرنگی و فلفل را هم به مواد اضافه کنید و بگذارید تا ده دقیقه بپزد.
مرحله 3برنج را طبق روال معمول بعد از نیم ساعت خیساندن و خواباندن در آب و نمک آبکش کنید و از مایه ماهی، تمبرهندی و دو قاشق از گشنیز لای برنج بریزید و آن را دم بگذارید. بعد از دم کشیدن پلو را در دیس بکشید و روی برنج، باقی مانده گشنیز را همراه با زعفران و روغن بریزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین