زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ماهی شیر ۲۰۰ گرم |
سیر ۱ بوته |
پیاز داغ ۲ قاشق سوپ خوری |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
تمر هندی ۱/۲ بسته |
گشنیز ۳ قاشق سوپ خوری |
برنج ۳ پیمانه |
نمک ، فلفل قرمزبه مقدار لازم |
زعفران دم کردهبه مقدار لازم |
آب ۲ پیمانه |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا تمبرهندی را در 2پیمانه آب ولرم خیس و حل کرده، آن را صاف کنید. حالاماهیها را به قطعات 4 سانتیمتری برش بزنید و در تمبرهندی آماده شده بخوابانید. سیر را له کنید و نمک، زردچوبه و پیازداغ را به آن اضافه کنید. سپس گوجه فرنگی را پوست کنده و رنده کنید. |
مرحله 2 | ماهی را از تمبرهندی درآورده و با سیر، پیازداغ، نمک و زردچوبه کمی سرخ کنید. حال تمبرهندی، گوجه فرنگی و فلفل را هم به مواد اضافه کنید و بگذارید تا ده دقیقه بپزد. |
مرحله 3 | برنج را طبق روال معمول بعد از نیم ساعت خیساندن و خواباندن در آب و نمک آبکش کنید و از مایه ماهی، تمبرهندی و دو قاشق از گشنیز لای برنج بریزید و آن را دم بگذارید. بعد از دم کشیدن پلو را در دیس بکشید و روی برنج، باقی مانده گشنیز را همراه با زعفران و روغن بریزید. |