سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



غذای رژیمی همبرگر گیاهی

همبرگر گیاهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
روغن ۱ قاشق غذا خوری
لوبیا ۵ قاشق غذا خوری
سویا ۷ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد نخودچی ۱ قاشق غذا خوری
عصاره سبزیجات ۱ عدد
همبرگر گیاهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت همبرگر گیاهی
روش ساخت
مرحله 1حبوبات را قبل از مصرف ۲۴ ساعت در آب خیس و چند بار آبشان را عوض کنید.
مرحله 2سویا نیز بهتر است قبل از مصرف خیس بخورد و بعد از چند بار عوض کردن آب آن، یک بار در شیر خیسانده شود. این کار باعث خواهد شد طعم غذا خوشمزه‌تر شود.
مرحله 3برای آنکه طعم سویا از بین برود و بوی خاص آن گرفته شود، بهتر است به آن عصاره سبزیجات افزود یا اینکه از ادویه‌هایی مانند ادویه کاری، زعفران و زردچوبه استفاده کرد.
مرحله 4اگر بعد از مخلوط کردن مواد، خمیر به دست آمده چندان سفت نبود، بهتر است به آن آرد نخودچی اضافه کنید. این کار را آرام انجام دهید و هر زمان که خمیرتان به اندازه کافی سفت شد، افزودن آرد را قطع کنید.
مرحله 5توجه داشته باشید سویای به کار رفته در غذا کهنه و کپک زده نباشد و بسته‌بندی شفافی داشته باشد. بهتر است سویا را از فروشگاه‌های معتبر بخرید و محصول تولید‌‌کننده‌های مطرح را انتخاب کنید.
مرحله 6روغنی که برای طبخ همبرگرها استفاده می‌شود باید بسیار کم باشد و همبرگرها در حرارت ملایم پخته شوند البته این موضوع به ضخامت همبرگرها نیز بستگی دارد زیرا هر چه همبرگرها ضخیم‌تر باشند، باید در روغن بیشتری سرخ شوند و اگر همبرگر نازک است، می‌توان آن را در حداقل روغن نیز سرخ کرد.
مرحله 7برای خوش‌طعم‌تر شدن ساندویچی که با این همبرگرها تهیه می‌شود، می‌توانید سطح نان همبرگر را با پنیر فتای کم‌نمک آغشته کنید و سپس همبرگر را روی آن قرار دهید.
مرحله 8یادتان باشد یکی از سبزی‌هایی که همراه این ساندویچ توصیه می‌شود استفاده شود، فلفل دلمه‌ای قرمز است. برای آماده‌سازی این سبزی کافی است آن را کباب کنید و در کیسه فریزر قرار دهید تا داخل کیسه عرق کند. آنگاه پوست آن را بگیرید و در کمی کره تفت دهید و در ساندویچ بگذارید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین