زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۴ عدد |
فلفل ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر سوخاری ۲ قاشق سوپ خوری |
بادام زمینی ۶ عدد |
تخم گشنیزبه مقدار لازم |
برنج ۲ پیمانه |
رب گوجه فرنگیبه مقدار لازم |
برگ کاهو ۲ برگ |
آووکادوبه مقدار لازم |
چیپس تورتیلابه مقدار لازم |
نان تستبه مقدار لازم |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
سس مایونز کم چرببه مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه و آویشنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا سیبزمینیهای شیرین را شسته و پوست بگیرید؛ سپس سینی فر را آماده کرده و کف سینی را با روغن زیتون کمی چرب کنید و سیبزمینیها را با فاصله روی سینی بچینید و به آنهانمک و ادویه بزنید. |
مرحله 2 | فر را روشن کنید، در دمای 200 درجه سانتیگراد و قرار دهید و به مدت 30 دقیقه سیبزمینیها را درون فر قرار داده و سپس آنها را چک کنید؛ اگر سیبزمینیها نرم و طلاییرنگ شده بود آنها را از داخل فر بیرون آورده و با یک چنگال نرم بودن آن را امتحان کنید. سیبزمینیهای آماده شده را با یک گوشتکوب یا چنگال به شکل پوره در آورید و در یک کاسه بزرگ بریزید. |
مرحله 3 | حالا برنج پخته شده، تخم گشنیز پودر شده، فلفل، پودر سوخاری و رب گوجه را با آن مخلوط کنید تا یک شکل خمیری به دست آورید؛ مواد آماده شده را با قالب یا با دست به 4 قسمت تقسیم کنید، به آن شکل بدهیدو مجدد آنها را به مدت 20 تا 25 دقیقه داخل فر قرار دهید. |
مرحله 4 | برای مزهدار کردن همبرگر گیاهی خود از سس مایونز کمچرب استفاده کنید. به همین ترتیب برگ کاهو را روی نان تست قرار داده و روی هر یک از آنها همبرگر آماده شده خود را قرار دهید. روی همبرگرها را سس مایونز بریزید و سپس آووکادوها را به همراه چیپس ترتیلا روی آنها خرد کنید. |