سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ساندویچ همبرگر مخصوص

همبرگر مخصوص
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
سیر ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
آرد سوخاریبه مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
همبرگر مخصوص
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت همبرگر مخصوص
روش ساخت
مرحله 1ابتدا گوشت را خوب پهن کنید سپس تخم مرغ ، سیر ، پیاز (ریز رنده شده و آب آن را بگیرید) ، نمک و فلفل را در مرکز گوشت پهن شده بریزید
مرحله 2و اطراف گوشت را به طرف مرکز جمع کنید و شروع به ورز دادن گوشت نمائید.
مرحله 3گوشت را با دستان خود ورز دهید تا بافت بهتری داشته باشید ، تا جایی ورز دهید که احساس کنید مواد بخوبی با یکدیگر ترکیب شده اند
مرحله 4بار دیگر گوشت را پهن کنید و آرد سوخاری را روی گوشت پهن شده بریزید ، مقدار آرد سوخاری بسته به نوع آرد متفاوت میباشد.
مرحله 5برای بدست اوردن مقدار دقیق ارد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری ارد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و ابدار و در عین حال خوبی دارد پس ارد شما کافی بوده است
مرحله 6اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به ان اضافه کنید اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود.
مرحله 7گوشت اماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید
مرحله 8و هر قسمت را به شکل یک دایره ای در اورید
مرحله 9دایره های اماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید
مرحله 10سپس داخل ماهیتاهب سرخ یا روی کباب پز کباب کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین