زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
سیر ۲ عدد |
تخم مرغ ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
آرد سوخاریبه مقدار لازم |
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا گوشت را خوب پهن کنید سپس تخم مرغ ، سیر ، پیاز (ریز رنده شده و آب آن را بگیرید) ، نمک و فلفل را در مرکز گوشت پهن شده بریزید |
مرحله 2 | و اطراف گوشت را به طرف مرکز جمع کنید و شروع به ورز دادن گوشت نمائید. |
مرحله 3 | گوشت را با دستان خود ورز دهید تا بافت بهتری داشته باشید ، تا جایی ورز دهید که احساس کنید مواد بخوبی با یکدیگر ترکیب شده اند |
مرحله 4 | بار دیگر گوشت را پهن کنید و آرد سوخاری را روی گوشت پهن شده بریزید ، مقدار آرد سوخاری بسته به نوع آرد متفاوت میباشد. |
مرحله 5 | برای بدست اوردن مقدار دقیق ارد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری ارد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و ابدار و در عین حال خوبی دارد پس ارد شما کافی بوده است |
مرحله 6 | اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به ان اضافه کنید اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود. |
مرحله 7 | گوشت اماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید |
مرحله 8 | و هر قسمت را به شکل یک دایره ای در اورید |
مرحله 9 | دایره های اماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید |
مرحله 10 | سپس داخل ماهیتاهب سرخ یا روی کباب پز کباب کنید. |