سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ساندویچ همبرگر ماهی سالمون

همبرگر ماهی سالمون
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری
موسیر ۱ فنجان
سرکه سفید ۱ فنجان
آبلیمو ۱/۲ فنجان
ماهی سالمون ۹۰۰ گرم
خرده نان ۳ فنجان
تخم مرغ ۳ عدد
شوید ۳ قاشق غذا خوری
نمک ۱.۵ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۳/۴ قاشق چای خوری
نان همبرگر ۱۰ عدد
سس مایونزبه مقدار لازم
گوجه فرنگیبه مقدار لازم
کاهوبه مقدار لازم
همبرگر ماهی سالمون
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت همبرگر ماهی سالمون
روش ساخت
مرحله 1چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل یک قابلمه متوسط گرم کنید.
مرحله 2سپس موسیر را به آن اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه تفت دهید.
مرحله 3دمای گاز را افزایش دهید و سرکه , آبلیمو را اضافه کنید و به مدت 12 دقیقه تفت دهید.
مرحله 4بجوشانید تا آب آن بخار شود. بعد مخلوط موسیر را به یک کاسه انتقال دهید و آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 5گوشت ماهی سالمون را داخل دستگاه غذاساز بگذارید و آن را روشن خاموش کنید تا اینکه ماهی به صورت تکه های درشت خرد شود و ماهی را به مخلوط موسیر انتقال دهید و با خرده نان، تخم مرغ، شوید، یک ونیم قاشق چای خوری نمک و سه چهارم قاشق چای خوری فلفل مخلوط کنید.
مرحله 6مخلوط ماهی سالمون را به شکل ده عدد برگر دربیاورید و آنها را به یک سینی انتقال دهید. یک قاشق غذاخوری روغن را داخل یک قابلمه کوچک گرم کنید و برگرهای ماهی را دسته دسته داخل روغن سرخ کنید.
مرحله 7هرکدام به مدت دو دقیقه و در صورت لزوم روغن بیشتری به قابلمه اضافه کنید.
مرحله 8ماهی ها را داخل نان همبرگر تست شده قرار دهید و روی آن مایونز بریزید و برگ کاهو و گوجه را روی آن قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین