زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری |
موسیر ۱ فنجان |
سرکه سفید ۱ فنجان |
آبلیمو ۱/۲ فنجان |
ماهی سالمون ۹۰۰ گرم |
خرده نان ۳ فنجان |
تخم مرغ ۳ عدد |
شوید ۳ قاشق غذا خوری |
نمک ۱.۵ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۳/۴ قاشق چای خوری |
نان همبرگر ۱۰ عدد |
سس مایونزبه مقدار لازم |
گوجه فرنگیبه مقدار لازم |
کاهوبه مقدار لازم |
مرحله 1 | چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل یک قابلمه متوسط گرم کنید. |
مرحله 2 | سپس موسیر را به آن اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه تفت دهید. |
مرحله 3 | دمای گاز را افزایش دهید و سرکه , آبلیمو را اضافه کنید و به مدت 12 دقیقه تفت دهید. |
مرحله 4 | بجوشانید تا آب آن بخار شود. بعد مخلوط موسیر را به یک کاسه انتقال دهید و آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. |
مرحله 5 | گوشت ماهی سالمون را داخل دستگاه غذاساز بگذارید و آن را روشن خاموش کنید تا اینکه ماهی به صورت تکه های درشت خرد شود و ماهی را به مخلوط موسیر انتقال دهید و با خرده نان، تخم مرغ، شوید، یک ونیم قاشق چای خوری نمک و سه چهارم قاشق چای خوری فلفل مخلوط کنید. |
مرحله 6 | مخلوط ماهی سالمون را به شکل ده عدد برگر دربیاورید و آنها را به یک سینی انتقال دهید. یک قاشق غذاخوری روغن را داخل یک قابلمه کوچک گرم کنید و برگرهای ماهی را دسته دسته داخل روغن سرخ کنید. |
مرحله 7 | هرکدام به مدت دو دقیقه و در صورت لزوم روغن بیشتری به قابلمه اضافه کنید. |
مرحله 8 | ماهی ها را داخل نان همبرگر تست شده قرار دهید و روی آن مایونز بریزید و برگ کاهو و گوجه را روی آن قرار دهید. |