زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم |
قارچ ۱ لیوان |
پیاز ۲ قاشق سوپ خوری |
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر سیر ۱/۴ قاشق چای خوری |
آرد سوخاری ۲ قاشق غذا خوری |
آرد نخودچی ۱ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | گوشت را در ظرف گودی به صورت چاله باز کنید |
مرحله 2 | تخم مرغ و قارچ و فلفل و ادویه ها و آرد ها و رب گوجه فرنگی را میان گوشت بریزید |
مرحله 3 | سپس سر گوشت را بسته و شروع به ورز دادن نمایید |
مرحله 4 | اينقدر ورز دهید تا گوشت با بقیه مواد یکدست شود و رنگ رب را بخود بگیرد |
مرحله 5 | سپس قالب زده یا با دست به اندازه یک توپ تنیس بردارید گرد باز کنید و در سینی که مشمع یا سلفون باز کرده اید بچینید |
مرحله 6 | سپس یک لایه دیگر مشمع یا سلفون روی همبرگر ها بکشید و به مدت 45 دقیقه داخل یخچال قرار دهید |
مرحله 7 | بعد از یخچال در آورید و در روغن داغ بیندازید سپس شعله را کم کرده و 45 دقیقه زمان بدهید تا کاملا بپزددر حین پخت این رو آنرو کنید تا یکسان سرخ شود |
مرحله 8 | سپس داخل نان مخصوص قرار داده و با پنیر پیتزا و کاهو وقارچ سوخاری و گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای رنگی و خیارشور و جعفری تزیین نمایید . نوش جان??? |