سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات هلی پتکا یا هلی ترشه

هلی پتکا یا هلی ترشه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
آلوچه ۱ کیلوگرم
آب ۱ پیمانه
نمکبه مقدار لازم
شکربه مقدار لازم
آرد ذرت ۲ قاشق سوپ خوری
هلی پتکا یا هلی ترشه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت هلی پتکا یا هلی ترشه
روش ساخت
مرحله 1آلوچه ها را خوب بشورید و چوب سر آن را دربیاورید
مرحله 2داخل قابلمه ریخته و آب اضافه کنید و بگذارید جوش بیاد. بعد جوش آمدن کف روی آن را بردارید. آلوچه ها چون آب دار هستن به آب بیشتری احتیاج نیست موقع پخت آب پس میدن.
مرحله 3حرارت را ملایم کنید تا آلوچه ها بپزند. بعد از 20 تا 30 دقیقه که آلوچه ها خوب پختن بهش مقداری نمک و برای ملس شدن آن مقداری شکر اضافه کنید. اگر زیاد ترش دوست ندارید مقدار شکر را بیشتر کنید. حرارت رو خاموش کنید تا خنک شوند. زیاد جوش ندین تا آبش نره چون بعد سرد شدن حجم آب کمتر میشه.
مرحله 4این دسر شمالی عااالیه. میتونین این دسر رو بسته بندی کنین و در فریزر قرار بدین تا در شبهای سرد زمستون یه دسر ترش مزه عالی واسه شب نشینی هاتون داشته باشید. یادتون نره با دلار (نمک سبز) بخورین تا خوشمزگیش چندبرابر بشه . نوووش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین