سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سایر استانها هلوکباب کرمانشاهی

هلوکباب کرمانشاهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
زعفرانبه مقدار لازم
روغن کرمانشاهیبه مقدار لازم
آب ۱ لیوان
شکربه مقدار لازم
آبغورهبه مقدار لازم
نمک و دارچین و زردچوبهبه مقدار لازم
کشمشبه مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
لپه‎ ۱ پیمانه
گوشت ۴۰۰ گرم
هلوکباب کرمانشاهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت هلوکباب کرمانشاهی
روش ساخت
مرحله 1نخودها (یا لپه) را که از شب قبل خیس کرده‌ایم ، در آب می‌ریزیم و می‌گذاریم خوب بپزد.
مرحله 2بعد از اینکه نخودها خوب پختند و خنک شدند، آنها را چرخ می‌کنیم.
مرحله 3سپس گوشت گوساله یا گوسفند را جدا چرخ می‌کنیم. سپس گوشت چرخ‌کرده و نخود را مجدداً با پیاز و نمک و زرد‌چوبه چرخ می‌کنیم تا کاملاً نرم شود.
مرحله 4اگر نیاز بود تا دو، سه بار چرخ می‌کنیم تا مواد نرم و یکدست شوند.
مرحله 5خمیر به دست آمده را به شکل کوفته‌های بیضی شکل کوچک در می‌آوریم و در روغن کرمانشاهی یا روغن معمولی سرخ می‌کنیم.
مرحله 6در صورت تمایل، می‌توانیم مقداری کشمش و گردو و آلوی خیس کرده در شکم کوفته‌ها قرار ‌دهیم.
مرحله 7پس از سرخ کردن، کوفته‌ها را در یک قابلمه قرار داده، تا کمر کوفته‌ها آب، شکر، آبغوره و سرکه می‌ریزیم (مقدار ترشی و شیرینی کوفته‌ها بسته به ذائقه متفاوت است) و روی حرارت می‌گذاریم تا خوب بپزند.
مرحله 8کمی نمک و زعفران در مایع و روی کباب‌ها می‌ریزیم تا جا بیفتد. مقدار پخت را طوری در نظر می‌گیریم که کمی از آب کوفته‌ها باقی بماند تا در آخر روی کوفته‌ها بریزیم.
مرحله 9دقت کنید که آب کوفته آن‌قدر زیاد نشود که کوفته‌ها وا برود. خمیر قبل از کوفته شدن حتماً باید نرم و یک‌دست باشد تا خاصیت چسبندگی‌اش خوب باشد. مقدار گوشت را کم نکنید زیرا که در اغلب مواقع منجر به وا رفتن کوفته می‌شود.
مرحله 10در انتها کوفته‌ها را به یک ظرف تخت منتقل کنید. آب باقیمانده از کوفته ها را روی آن ریخته و با گردو و کشمش تزیین نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین