سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آش و حلیم هریسه عربی

هریسه عربی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
بلغور گندم ۵۰۰ گرم
گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم
برگ بو ۳ عدد
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
روغن ۱/۲ لیوان
نمکبه مقدار لازم
چوب دارچین ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
مغز گردوبه مقدار لازم
پودر فلفل سیاهبه مقدار لازم
هریسه عربی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت هریسه عربی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بلغور گندم پاک وسپس شسته ،سپس مقداری آب داخل قابلمه ریخته وروی شعله گاز قرار میدهیم .
مرحله 2آب داخل قابلمه که جوش خورد ،بلغور گندم اضافه کرده ،سپس گوشت هم اول خوب شسته ،برگ بو،چوب دارچین
مرحله 3پیاز هم پوست گرفته ودرسته داخلش میندازیم ،
مرحله 4اجازه میدیم یک‌جوش بخوره ،سپس شعله گاز خیلی کم ،واجازه بدین خودش پخته بشه ،
مرحله 5اصلا مواد هم نزنین،چون هم زدن باعث میشه بلغور دیگه‌خوب پخته نشه
مرحله 6من حدود سه ساعت گذاشتم با حرارت خیلی کم هریسه پخته بشه ،سر قابلمه ببندید ،وبزارین تا هلیم خوب پخته ولعاب بندازه
مرحله 7بعد این مدت ،گوشترا جدا وریش ریش میکنیم ،واضافه میکنیم ،پیاز هم با چوب دارچین بیرون میاریم چون طعم دار شده وکافیه .
مرحله 8حلیم اگر لازم بود با پشت قاشق کمی هم زده تا یک ذره بلغور نرم تر بشه
مرحله 9سپس نمک ،پودر فلفل سیاه ،اضافه کرده وهم میزنیم .
مرحله 10روغن داخل تابه ریخته وخوب داغ که شد شعله گاز خاموش وزردچوبه اضافه میکنیم بهش ،هم نزنین وهمینطور بریزین روی هریسه
مرحله 11برای تزیینش هم از مغز گردو استفاده کردم .خیلی خوشمزه وعالی
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین