زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
اسپاگتی ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ ۶ عدد |
هویج ۱ عدد |
کرفس ۱ ساقه |
سیب زمینی ۲ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
قارچ ۱۵۰ گرم |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
زیره ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سیب زمینی، کرفس، هویج و فلفل دلمه را نگینی خرد کنید. |
مرحله 2 | آب را جوش بیاورید و تمامی مواد خرد شده را به همراه زیره، نمکف فلفل و عصاره قارچ به آب در حال جوش اضافه کنید و با شعله کم به مدت 30دقیقه بگذارید تا پخته شود |
مرحله 3 | اسپاگتی را در ظرفی دیگر به مدت 10دقیقه بگذارید تا بپزد سپس آبکش کنید |
مرحله 4 | هر دو ظرف را پس از پختن موادشان در آبکش بریزید تا آب آنها گرفته شود. |
مرحله 5 | 4 عدد از تخم مرغ ها را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و در تابه رژیمی بریزید. |
مرحله 6 | مواد خرد شده را روی تخم مرغ ربی پهن کنید و اسپاگتی را به همین ترتیب اضافه کنید . |
مرحله 7 | 2 عدد تخم مرغ را هم بزنید و روی دیگر مواد بریزید، تابه رژیمی را روی شعله بگذارید تا با حرارت کم بپزد |