زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۰ نفر |
مواد لازم |
---|
خامه قنادیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا باید خامه قنادی رو داخل فریزر بذاریم . هر زمانی که خواستیم خامه رو فرم بدیم خامه رو از فریزر بیرون میاریم و نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا یخش باز بشه و بعد با چنگال نرمش میکنیم . |
مرحله 2 | داخل یک کاسه بزرگ رو پر از یخ میکنیم و ظرف خامه رو داخل ظرفی که پر از یخ هستش قرار میدیم حدود ۲ الی ۳ دقیقه با دور کند همزن هم میزنیم تا خاممون نرم و یکدست بشه و بعد با دور تند همزن شروع به همزدن میکنیم حدود ۱۵ دقیقه طول میکشه تا خاممون کاملا فرم بگیره |
مرحله 3 | زمانی خامه فرم گرفته که وقتی ظرف رو برعکس کنیم خامه از داخل ظرف نریزه و جای پره های همزن روی خامه بمونه . میتونید از پودر کاکائو و یا رنگ خوراکی هم داخل خامتون استفاده کنید که من لحظه آخر که خامه فرم گرفت بهش رنگ یا پودر کاکائو اضافه میکنم و باهمزن میزنم . |
مرحله 4 | برای اینکه با خاممون گل رز بزنیم نیاز داریم به ماسوره شماره 2dیاm1که باید از لوازم قنادی تهیه کنید و عکسش رو براتون گذاشتم . برای زدن گل رز خامه رو داخل قیف میریزیم و بعد با ماسوره گل رز ابتدا مرکز گل رو میزنیم و بعد دستمون رو در جهت یا خلاف جهت عقربه های ساعت میچرخونیم. |